Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Χαιρετισμός Προέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών : Προς Αξιότιμο Πρόεδρο του ΕΕΑ , κ Ιωαννην Χατζηθεοδοσιου : ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΣΥΡΟΥ ( 30 Iουνίου μέχρι 5 Ιουλίου )

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ,  κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου , ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ  ΕΟΡΤΕΣ ΣΥΡΟΥ

Αξιότιμη Δρ . Αικατερίνη Γλυκού - Φωτεινιά , 

Θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό για κάθε τόπο να διοργανώνονται εκδηλώσεις που θα αναδεικνύουν τις ομορφιές του, την ιστορία του, τη δυναμική του.

Οπότε όταν τέθηκε υπόψη μας η διοργάνωση των Ναυτικών Εορτών Σύρου, κρίναμε ότι η τέλεση τους υπό την Αιγίδα και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε, προκειμένου να δείξουμε την έμπρακτη στήριξη μας σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια που θα τονώσει την τοπική επιχειρηματικότητα και οικονομία.

Δυστυχώς ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου αφήνουν το χρόνο για να είμαι μαζί σας κατά τη διάρκεια των Ναυτικών Εορτών στην πανέμορφη Ερμούπολη.

Στέλνω όμως τις πιο θερμές ευχές μου για την επιτυχημένη τέλεση της εκδήλωσης και ελπίζω από και πέρα οι Ναυτικές Εορτές να τελούνται πλέον ετησίως σε μόνιμη βάση στο νησί σας. Είναι κάτι που το έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία και βέβαια και η επιχειρηματική κοινότητα της Σύρου.

Μακάρι λοιπόν να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η προσπάθεια σας και να ευοδωθούν και οι στόχοι που έχετε θέσει για φέτος, μεταξύ των οποίων είναι η συντήρηση και αποκατάσταση του Ιστορικού Φάρου της Σύρου.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις που αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και την οικονομία. Να είστε όλοι καλά!

 

Με εκτίμηση, 

Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου  

Προεδρος Επαγγελματικού  Επιμελητηρίου Αθηνών , ( ΕΕΑ ) 


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χαιρετισμός Προέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών : Προς Αξιότιμο Πρόεδρο του ΕΕΑ , κ Ιωαννην Χατζηθεοδοσιου : ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΣΥΡΟΥ ( 30 Iουνίου μέχρι 5 Ιουλίου ) Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION