Sigma world


H Sigma ενισχύει την εξωστρέφεια και την  δυναμική 

νέων ανθρώπων , που εύστοχα " κινούνται " προς την

 αγορά του εξωτερικού ....
We would like to thank from the bottom of our heart, Orange Grove and the Netherlands Ambassador to Greece, His Excellency, Mr. Jan Theophile Versteeg for welcoming www.yourgreekoliveoil.com ! 

Την Πέμπτη 7/5/2015 και ώρα 18:00 στο Orange Grove ,τον συνεργατικό 
χώρο της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα , έλαβε χώρα η επίσημη εκδήλωση  του yourgreekoliveoil.com με αφορμή την έναρξη των δραστηριοτήτων της  εταιρείας στη διεθνή αγορά. Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του η Αυτού εξοχότης ο Πρέσβης της  Ολλανδίας στην Ελλάδα κος Jan Versteeg ,  ο όποιος χαιρέτισε την προσπάθεια  του ιδρυτή της πλατφόρμας Κου Ασλάνη Ιωάννη ως μια ελπιδοφόρα κίνηση  ενός νέου με ενέργεια και θέληση για υλοποίηση η οποία ευαισθητοποίησε  την Πρεσβεία,ώστε να αποδεχτεί το yourgreekoliveoil στην οικογένεια του  Orange Grove.
Ακολούθησε η παρουσίαση της εμπορικής πλατφόρμας  www.yourgreekoliveoil.com από τoν ιδρυτή της Κο Ασλάνη Ιωάννη και τον  στρατηγικό συνεργάτη της εταιρείας Κο Αριστοτέλη Σκλαβούνο General  Manager της Εxport Academy.
Αναλύθηκε το παρόν στάτους στη διεθνή και ελληνική αγορά ελαιολάδου και  ακολούθησε η παρουσίαση της πλατφόρμας και του επιχειρηματικό μοντέλου  της εταιρείας.
Το yourgreekoliveoil αποτελεί ένα νέο ελληνικό startup που επικεντρώθηκε  στη δημιουργία ενός νέου μοντέλου εξαγωγών όσο αφορά το Ελληνικό Έξτρα  Παρθένο Ελαιόλαδο και τη δημιουργία μιας καινοτόμας πλατφόρμας μέσω της  οποίας οι διεθνείς επιχειρήσεις τροφίμων μπορούν να επιλέγουν τον  παραγωγό της προτίμησης τους και έπειτα μέσα από μια διαδικασία επιλογών  να δημιουργήσουν το προϊόν επιλέγοντας φιάλη, καπάκι και σχεδιασμό  σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους και αυτό να εμφιαλωθεί υπό την ιδιωτική  τους ετικέτα στην Ελλάδα υπό την επιμέλεια της ομάδας και του δικτύου  της πλατφόρμας. 

Με αυτό το νέο μοντέλο το yourgreekoliveoil αποσκοπεί  στο να αυξήσει τις πωλήσεις εμφιαλωμένου ελαιολάδου και την  διεισδυτικότητα του εθνικού μας θησαυρού στις διεθνείς αγορές.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ανακοινώθηκε και η πρώτη εμπορική  συμφωνία για εξαγωγή 180 τόνων τυποποιημένου έξτρα παρθένου ελαιολάδου  ετησίως στην Ινδία.
Την παρουσίαση ακολούθησαν οι χαιρετισμοί των εταιρειών και των  οργανισμών που αποτελούν μέλη της πλατφόρμας και στρατηγικούς συνεργάτες  της εταιρείας. 

Κατά σειρά απένειμαν χαιρετισμό οι:
Γεώργιος Οικονόμου , Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Ελληνικών  Βιομηχανιών Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) Αντώνης Τσεσμελής ,Εμπορικός Διευθυντής της FedEx στην Ελλάδα
Νικόλαος Μαλεφάκης , Πρόεδρος της Εκτελωνιστής Εταιρείας Malco SA. Νικόλ Παπαγεωργίου ,Marketing Manager της Εταιρείας παραγωγης  αυτοκόλλητων ετικετών Ν.Καμπάς ΑΕΒΕ Διονύσης Ευαγγελάτος , Γενικός Διευθυντής της Threpsi Olive Oil Company Δημήτρης Κατσιέρης , Γενικός Διευθυντής της εταιρείας πιστοποιήσεων  Business Quality Certification SA Ιωάννης Μούστος , Γενικός Διευθυντής της επενδυτικής εταιρείας First  Merchant Bancorp Ltd Γιώργος Καραμανώλης , Συνιδρυτής και Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας  σχεδιασμού συστημάτων πληροφορικής Crowdpolicy Δημήτρης Μητράκος  , Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ελαιολάδου Poqa  Services Ltd
Οι ομιλητές χαιρέτισαν την επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας και 
εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη και συνεργασία τους με το  yourgreekoliveoil όσο αφορά την παροχή προϊόντων, υπηρεσιών και  τεχνογνωσίας ενώ ανακοινώθηκε και η έναρξη διαπραγματεύσεων για  επενδυτική τοποθέτηση στην εταιρεία. 

Το yourgreekoliveoil αναγνωρίστηκε  από τους στρατηγικούς συνεργάτες ως μια απόλυτα επιτυχημένη στρατηγική  προσέγγισης των ξένων αγορών για την προώθηση του Ελληνικού ελαιολάδου  και συνένωσης του ελληνικού οικοσυστήματος επιχειρήσεων που σχετίζονται  με την αγορά αυτή.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα networking session με ποτά και ελαφρά  γεύματα. Services Team
www.yourgreekoliveoil.com

Η πρόεδρος  της  Sigma Group , Σοφία Στάμου , δήλωσε σχετικά ...
" Μέσα απ΄το πλαίσιο ένταξης της  χώρας  μας  στις  αγορές του εξωτερικού και τις προσπάθειες της  Sigma για οργανωμένη αποστολή Ελληνικών προιόντων σ΄όλο τον κόσμο , συγχαίρουμε  τον κύριο  Ασλάνη , για την πρότυπη επιχείρηση του και επιβραβεύουμε τις ουσιαστικές και καίριες ενέργειες του , μιας κι αποτελεί υποδειγματικό πρότυπο για Έλληνες νέους επιχειρηματίες . 
Η Sigma θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο your greek olive oil  και μέσα απ΄την εκπομπή Law Mission της εκλεκτής νομικού της εταιρείας μας , Ιωάννα Λαγουμίδου , θα παρουσιάσουμε το επαγγελματικό προφίλ της εταιρείας του κύριου Ασλάνη , μαζί με όλους του αγώνες εκκίνησης για την σημαντική του πορεία ! 
Και  όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όλο τον κόσμο μια τεράστια αγορά διακίνησης Ελληνικών αγαθών ! "                                                Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 

THIS IS ...SIGMA WORLD !  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Sigma world Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION