Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Χαιρετισμός Καλλιτεχνικής Ομάδας Μεταμόρφωση προς τις ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΣΥΡΟΥ 2022 ...

 


Οι ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΣΥΡΟΥ 2022 , αξίζουν τα συγχαρητήρια όλου του Κόσμου!!!

Διαβάζοντας ως καλλιτεχνική ομάδα όλες τις εκδηλώσεις που έχουν δρομολογηθεί , νιώσαμε και θέλουμε να το εκφράσουμε ότι , μέσω των Ναυτικών εορτών Σύρου 2022, γίνεται στο Παρόν μια σοβαρή υπενθύμιση σε όλη την ανθρωπότητα που δεν πρέπει να ξεχαστεί με τα όσα πια συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας:

Η ζωή δεν είναι μόνο βάσανα στενοχώριες, αρρώστιες εγκληματικότητα , είναι κάτι πολύ παραπάνω:

Είναι μια ¨¨ΙΕΡΗ ¨¨ γιορτή που μπορεί να σε διδάξει τον σεβασμό και την προσφορά , τις αξίες τις αληθινές για να νιώσουμε ως Α -νθρωποι , πραγματικά χαρούμενα και όμορφα στην καθημερινότητα μας και το πιο σημαντικό ότι οι σχέσεις μας στην ζωή είναι βαθιά συμπληρωματικές και όχι ανταγωνιστικές όπως δυστυχώς συμβαίνει.

Η καλλιτεχνική ομάδα Μεταμόρφωση συγχαίρει την πρωτοβουλία διοργάνωσης ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΣΥΡΟΥ 2022 , μια Πρωτοβουλία της ‘’ Ομάδας Φίλων Της Συριανής Ιστορίας ‘’ ,σε Συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Σύρου και τον ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO XΙΟΥ , ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ και ΨΑΡΡΩΝ και άλλων Φορέων και Υποστηρικτών από την Σύρο και όλη την Ελλάδα , ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΛΥΚΟΥΔΗ , ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΝΟ Αντιναύαρχο του Βασιλικού Ναυτικού και Τακτικό Μέλος της

Ακαδημίας Αθηνών , ο οποίος εμπνεύστηκε την Ελληνική Υπηρεσία Φάρων και την Ανάπτυξη του Φαρικού Δικτύου στην Ελλάδα.

Χάρις στον εμπνευστή τον κ . Παναγιώτη Κουλουμπή και την Διδάκτορα Πανεπιστημίου κ. Κατερίνα Γλυκού- Φωτεινιά , Αντιπρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Χίου , Οινουσσών και Ψαρών ,, Συνδιοργανώτρια και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων , Επικοινωνίας , Τύπου και ΜΜΕ των ΝΕΣ , στην Σύρο λαμβάνει χώρα ένα Ναυτικό και Πολιτιστικό γεγονός τεράστιας πνευματικής αξίας όχι μόνο για την Σύρο αλλά για όλη την Ελλάδα.

Οφείλουμε , ως Α -νθρωποι να είμαστε δίπλα σε τέτοιες όμορφες πρωτοβουλίες.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία που έχουν για τις κοινωνίες μας τέτοιους είδους διοργανώσεις ειδικά σε μια περίοδο με τέτοια κοινωνική Ηθική κρίση , όπου ο Σεβασμός απουσιάζει - αυτή η απουσία του Σεβασμού είναι και η ρίζα όλων των μεγάλων προβλημάτων που βιώνει η ανθρωπότητα - υποστηρίζουμε την όλη πρωτοβουλία σας, υψηλού Ήθους και Σεβασμού και προσφέρουμε ανιδιοτελώς ένα μοναδικό ακριβό γλυκό που φέρει το όνομα ΣΤΑΦΥΛΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ με την αγγλική ονομασία RESPECT GRAPE.

Το γλυκό αυτό δεν είναι γνωστό στην Ελλάδα ούτε στο εξωτερικό γιατί δεν έχει ξαναβγεί στην αγορά. Είναι αποκλειστικά και μόνο παραγωγή της εταιρίας ΑΡΙΣΤΟΝ Α, ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ.

Η παραγωγή του είναι τρομακτικά δύσκολη, απαιτεί τρομακτική ακρίβεια και ευλάβεια, έγινε μετά από μελέτη , έρευνα και ύψιστο Σεβασμό στην Φύση στην Ζωή και κυρίως στην ανθρώπινη Υγεία. Προέρχεται από τα ιερά χώματα της Σικυώνας και είναι βαθιά συνδεδεμένο με την έννοια του Σεβασμού που οφείλουμε να δείχνουμε στη Φύση και στους συνανθρώπους μας. Είναι ότι πιο καλύτερο σαν γλυκό του

κουταλιού που μπορεί να απολαύσει ένας άνθρωπος και είναι σταφύλι ποικιλίας Αττική.

Δεν το δίνουμε τυχαία στην Σύρο και καθόλου τυχαία στην συγκεκριμένη Γιορτή. Οι άνθρωποι της Σύρου, πρωτοπόροι σε πολλά , ξέρουν να εκτιμήσουν την αξία των πραγμάτων και τις αξίες του πολιτισμού.

Σύμφωνα με τον εξαιρετικό γιατρό, Κωνσταντίνο Στολάκη M.D Γηρίατρος/ Konstantino Stolakis M.D Geriatrician, εκτιμήθηκε ότι , ως μαύρη ποικιλία, το σταφύλι ‘Αττική’ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές, θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες .Το επιτραπέζιο σταφύλι της ποικιλίας ¨Αττική¨ που παράγετε με βιολογικές καλλιέργειες στην περιοχή της Κορινθίας, είναι ένα είδος υπερτροφής που θωρακίζει και προστατεύει τον οργανισμό, με πλείστα οφέλη για την υγεία αποτελώντας ταυτόχρονα ένα γευστικό και ευχάριστο έδεσμα!

Τέλος θα θέλαμε να εκφράσουμε την χαρά μας για την συνεργασία αυτή ως υποστηρικτές των εκδηλώσεων σας και με την δωρεά μας θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο την σημασία της προσφοράς και του Σεβασμού στους συνανθρώπους μας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δρ. Κατερίνα Γλυκού- Φωτεινιά , που έκανε δεκτή την πρόταση της κ. Μαρίνα Γκόντα Ιστορικός της Τέχνης , η καλλιτεχνική μας εταιρία Μεταμόρφωση να είναι ένας επιπλέον υποστηρικτής σε ένα τέτοιο γεγονός που εκτυλίσσετε στην Σύρο.

Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με την Δρ. Κατερίνα Γλυκού- Φωτεινιά και την διαδικτυακή και αληθινά προφητική της κοινωνική ομάδα ‘’ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ‘’ στην προσπάθεια που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια να καθιερωθεί στον πλανήτη μας η 23η Οκτωβρίου κάθε έτους ως μια καινούργια Ημέρα , ΗΜΕΡΑ ΠΡΑΞΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο που έχετε αναλάβει. Ευχόμαστε η Γιορτή αυτή να γίνει Θεσμός και ο

Σεβασμός στην Ιστορία στην Ζωή και στον Α – άνθρωπο να διαδοθεί μέσω των εκδηλώσεων αυτών.

Με την όμορφη επικοινωνία που είχα με τον εμπνευστή της αναβίωσης των Ναυτικών Εορτών Σύρου 2022, τον κ . Παναγιώτη Κουλουμπή, ένιωσα ότι είναι ένας οραματιστής αλλά και μια οντότητα που έχει συνειδητοποιήσει ότι ο πλανήτης μας έχει ανάγκη από έναν καινούργιο Α νθρωπο...

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ιστορικό της Τέχνης κ. Μαρίνα Γκόντα για την πρόταση που έκανε στην Δρ. Κατερίνα Γλυκού- Φωτεινιά , να συμμετέχει η καλλιτεχνική μας Ομάδα .

Θα κλείσουμε με το υπέροχο σύνθημα της φετινής εκστρατείας σας :

‘’ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ‘’ ΦΑΡΟΣ’’

( κυριολεκτικώς ή μεταφορικώς !!! ) ,

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ‘’ !!!

Η καλλιτεχνική μας Ομάδα πιστεύει ότι όπου υπάρχει Φάρος υπάρχει και φως. Ας είναι το φως αυτό ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ «ΓΛΥΚΟ» ΦΩΣ για την ανθρωπότητα ολόκληρη που έχει τόσο ανάγκη. Ας είναι ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΩΣ για την μικρούλα μας ΓΗ που μας φιλοξενεί και επιτέλους να την σεβαστούμε και να τιμήσουμε τον Α νθρωπο ώστε να απολαμβάνουμε μοναδικές γλυκές στιγμές!

Για την καλλιτεχνική ομάδα Μεταμόρφωση

Κ. Γιαμπουράνη

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Χαιρετισμός Καλλιτεχνικής Ομάδας Μεταμόρφωση προς τις ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΣΥΡΟΥ 2022 ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION