Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη. Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, 1712-1778, Γαλλοελβετός φιλόσοφος...

Η ΨΕΥΤΡΑ

JEAN COCTEAU

Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, 1712-1778, Γαλλοελβετός φιλόσοφος

... και το σημαντικότερο όλων η υποκρισία. Ο Νίκος Τουλιάτος και η Μιχαέλα Δάβιου σε μία συνάντηση - συζήτηση περί αλήθειας και ψέματος. Ο καθένας με τη δική του εκδοχή, στη δική του γλώσσα, μας δίνει τη δική του ιστορία περί αλήθειας αλλά και περί ψέματος. Τί υπάρχει τελικά στη περίπτωση μας;


Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία - κρουστά: Νίκος Τουλιάτος

Ερμηνεία: Μιχαέλα Δάβιου

Φωτογραφίες: Νεκτάριος Θεοδώρου

Φωτισμός: Μάριος Τσουμάρης

Διάρκεια: 40 λεπτά

Ώρα έναρξης: 20:00

Πολυχώρος Τέχνης Πράξις

Γενναίου Κολοκοτρώνη 12, Κουκάκι

Από 20 Μαρτίου κάθε Κυριακή

Λόγω περιορισμένων θέσεων απαραίτητη κράτηση.

Εισιτήριο: Ενιαίο 10 €


Πληροφορίες - κρατήσεις:

Τηλ: 6986118744 e-mail: ihopioiteam@gmail.com

Διαβεβαιώνουμε το κοινό μας ότι στο Πολυχώρο Πράξις, τηρούνται αυστηρά όλα τα νέα υγειονομικά μέτρα. Λειτουργούμε ως Αμιγής Χώρος. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας .

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή.

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετράωρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη. Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, 1712-1778, Γαλλοελβετός φιλόσοφος... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION