Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Οι πρώτοι μήνες του χρόνου ανέκαθεν ήταν λιγότερο κερδοφόροι για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες...

Οι πρώτοι μήνες του χρόνου ανέκαθεν ήταν λιγότερο κερδοφόροι για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αν τώρα στο παραπάνω προσθέσουμε τον κορονοϊό, τις νέες συνθήκες στην εργασία, τις κάθε λογής αυξήσεις και το γενικευμένο κλίμα αβεβαιότητας, τότε σίγουρα μια χείρα βοηθείας μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια.

Και σ’ αυτό το σημείο, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης στους απανταχού επιχειρηματίες-μικρούς, μεσαίους ή μεγάλους, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έρχεται να προσφέρει δωρεάν τις γνώσεις και την εμπειρία της, και να σας δείξει πως: Καλύτερα Γίνεται στην επιχείρησή σας!Αξιοποιήστε τις πολύτιμες πληροφορίες και τη συμπυκνωμένη γνώση που θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες η καταξιωμένη Business Coach, πάρτε εφόδια, εργαλεία και στρατηγικές και ξεκινήστε δυναμικά ή μεγαλώστε τη δική σας επιχείρηση!

SAVE THE DATEΔωρεάν Πρόγραμμα 10 Ημερών Business CoachingΕισηγήτρια: Δρ. Νάνσυ ΜαλλέρουΑπό 1 Απριλίου έως και 10 ΑπριλίουΔιαδικτυακάΔύο live συναντήσεις Business Mentoring με τη Δρ. Μαλλέρου στις 4/4 στις 21:00 πάνω σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν Στις 10/4 στις 21:00 για να πάρετε απαντήσεις και να δείτε το επόμενο διάστημα μέσα από μια νέα οπτική

Δέκα ημέρες/ δέκα θεματικές/ δέκα φύλλα εργασιώνΜέσα από την 10ημερη εκπαίδευση θα μάθετε:- Πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τις συνεχείς αλλαγές- 7 στρατηγικές για να αποκτήσετε ή να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στην επιχειρηματική σας κρίση.- Ποια είναι τα 3 δομικά σημεία κάθε επιχειρηματικού σχεδίου- Πώς έχουν διαμορφωθεί τα κανάλια πωλήσεων στην μετα-COVID εποχή και τι μπορείτε να κάνετε για να πολλαπλασιάσετε τις πωλήσεις σας.- Ποιοι είναι οι παράγοντες-κλειδιά που θα καθορίσουν την τιμή του προϊόντος ή της υπηρεσίας που παρέχετε στον πελάτη.- Ποιες είναι οι στρατηγικές μάρκετινγκ στην μετά-COVID εποχή που θα σας κρατήσουν μέσα στην αγορά- Να επανεξετάζετε τις εργασιακές συνθήκες που αφορούν τόσο εσάς, όσο και τους συνεργάτες σας.- Ποιο είναι το αποτύπωμα της αξίας σας.- Τα τρία πιο βασικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε την σημαντικότερη δεξιότητα που χρειάζεται ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας: ανθεκτικότητα.- Ένα μυστικό όπλο που θα σας κάνει να απολαμβάνετε τη δουλειά σας και παράλληλα θα δείτε τα κέρδη σας να πολλαπλασιάζονται.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν μια σειρά από έξτρα προνόμια, όπως αποκλειστικές προσφορές κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. 

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι πρώτοι μήνες του χρόνου ανέκαθεν ήταν λιγότερο κερδοφόροι για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION