Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

“Οι ιστορίες του Φερνάντο”...

 Οι εκδόσεις της Νέας Διάστασης και η Recording Pictures productions σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νεκτάριου Θεοδώρου με τίτλο:

“Οι ιστορίες του Φερνάντο”

Μέσα από έναν εσωτερικό λυρισμό, ο Φερνάντο του Νεκτάριου Θεοδώρου χρησιμοποιεί τις ιστορίες του για να πάρει παρέα τους συνοδοιπόρους του σε ένα ταξίδι μέσα στην ανθρώπινη ύπαρξη. Στα μεγάλα γιατί. Εκεί που σε ένα άχαρο μέλλον η μόνη αχτίδα αισιοδοξίας είναι η Δημιουργία.

Με μεγάλη χαρά, οι Εκδόσεις της Νέας Διάστασης προσφέρουν στο κοινό, σε συνεργασία με την Recording Pictures productions, το καινούριο πόνημα του πολυσχιδούς καλλιτέχνη Νεκτάριου Θεοδώρου, έναν εκ τους ανθολογούμενους της Ποιητικής Ακαδημίας του Δημήτρη Ιατρόπουλου.

Οι ιστορίες του Φερνάντο είναι ένα μοναδικό ταξίδι γραφής και σκέψης, στο οποίο ο αναγνώστης θα θέλει να επιστρέφει ξανά και ξανά, όποτε αισθάνεται πως ο σύγχρονος κόσμος τον πνίγει και ψάχνει ένα απάνεμο καταφύγιο. Εκεί, στην κορυφή του κύκλου…

Την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 στις 19:30’μμ στο χώρο της Κοινότητας Τέχνης “Πράξις”. (Γενναίου Κολοκοτρώνη 12, Κουκάκι)

Είσοδος ελεύθερη

“Η κορυφή του κύκλου. Όταν τη βρεις θα καταλάβεις ότι όχι μόνο έχεις κάνει ένα βήμα μπροστά, αλλά τόσα πολλά βήματα που κατάφερες με απίστευτο κόπο να φτάσεις στο ίδιο σημείο από το οποίο ξεκίνησες. Κι αυτό φίλε μου, όταν γίνετε ξανά και ξανά, λέγεται Δημιουργία.” Νεκτάριος Θεοδώρου

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον καλλιτέχνη.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: “Οι ιστορίες του Φερνάντο”... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION