Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

« ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... »: Νίκος Γεωργακόπουλος : Ραδιοφωνικός Παραγωγός #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv

Πρωτόγνωρες καταστάσεις και δύσκολες επίσης. Μια πανδημία η οποία ουσιαστικά έχει παραλύσει σχεδόν όλο τον πλανήτη. Η φράση και το σύνθημα" μένουμε σπίτι ", στα χείλη όλων! Και ουσιαστικά είναι ο μόνος τρόπος για να προστατευτούμε οι ίδιοι και να προφυλαξουμε και τους γύρω μας. 
Προσωπικά, είμαι αναγκασμένος να πηγαίνω στη δουλειά μου καθημερινά, πάντα με την άδεια την επίσημη και βέβαια λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Συχνό και καλό πλύσιμο των χεριών κλπ. 
Σαν ιδιοκτήτης του simplenews.gr προσπαθώ καθημερινά με όλη την συντακτική και ειδησεογραφική ομάδα, για την πιο έγκαιρη και αμερόληπτη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές και πανικό.
Και βέβαια προσωπικά μέσα από τις ραδιοφωνικές μου εκπομπές στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του www.soulradio.gr,προσπαθώ να κρατάω όσο το δυνατόν συντροφιά σε όσο κόσμο μένει στο σπίτι αυτές τις ημέρες. Και εγώ αλλά και όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού.
Το μήνυμα που θέλω να στείλω, απλό και λιτό...
Μένουμε σπίτι όσο μπορούμε.
Μόνο απαραίτητες μετακινήσεις και μην ξεχνάμε τους γύρω μας.Μπόρα είναι, θα περάσει.Αισιοδοξία, προσοχή και χαμόγελο.Και όλα θα πάνε καλά!! 


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: « ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... »: Νίκος Γεωργακόπουλος : Ραδιοφωνικός Παραγωγός #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION