Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Η Sigma Media Group στηρίζει τους νέους επιστήμονες στα μεγάλα τους οράματα ! Μπράβο στη νέα γενιά ! Μπράβο στους νέους ανθρώπους που προάγουν τον φαρμακευτικό κλάδο ! Θα μας βρίσκετε πάντα κοντά σας ...

Η ταλαντούχα ομάδα του Pharmaceutical Athenian Congress,το οποίο η Sigma αγκάλιασε θερμά ως χορηγός επικοινωνίας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ SIGMA MEDIA GROUP
Η ομάδα GPSF – Greek Pharmaceutical Students’ Federation θα ήθελε να σας ευχαριστήσει θερμά για την συμμετοχή και υποστήριξη σας στο Pharmaceutical Athenian Congress που έλαβε χώρα στις 20 και 21 Οκτωβρίου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. 
Η συνεισφορά σας ήταν καθοριστική για την επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου! 

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αριθμώντας πάνω από 470 συμμετέχοντες οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες εξελίξεις στην επιστήμη της φαρμακευτικής και εκπαιδεύτηκαν σε απαραίτητες δεξιότητες που ενδυνάμωσαν τόσο το προσωπικό όσο και το επαγγελματικό τους προφίλ. 

Ακόμη, δόθηκε η ευκαιρία γνωριμίας και συνεργασίας των φοιτητών από τις τρεις φαρμακευτικές σχολές της Ελλάδας και το έναυσμα για ένα από κοινού φοιτητικό συνέδριο στο μέλλον. Τέλος, οι διακεκριμένοι ομιλιτές του συνεδρίου μέσα από τις παρουσιάσεις τους ενέπνευσαν και προβλημάτισαν το κοινό. 

Σε σχετική ερώτηση των συμμετεχόντων μετά το πέρας του συνεδρίου, 85% αυτών δήλωσαν ότι θα παρακολουθούσαν σίγουρα επόμενο συνέδριο της GPSF ποσοστό που επιβεβαιώνει το δυναμικό έργο της ομάδας. 

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά και ελπίζουμε σε μελλοντική στήριξη και προσοδοφόρα συνεργασία με την ομάδα μας. 
Η οργανωτική ομάδα του PharmACon

ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Sigma Media Group στηρίζει τους νέους επιστήμονες στα μεγάλα τους οράματα ! Μπράβο στη νέα γενιά ! Μπράβο στους νέους ανθρώπους που προάγουν τον φαρμακευτικό κλάδο ! Θα μας βρίσκετε πάντα κοντά σας ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION