Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ένας μοναδικός καλλιτέχνης,ο λαϊκός συνθέτης και σολίστ στο μπουζούκι Θανάσης Πολυκανδριώτης,κατακτάει την Πόλη !!!

Τραγουδάμε στην Πόλη… με τον Θανάση Πολυκανδριώτη
Ο διακεκριμένος λαϊκός συνθέτης και σολίστ στο μπουζούκι Θανάσης Πολυκανδριώτης και η ορχήστρα του,   θα μοιραστούν  με τους μαθητές του Ζωγραφείου Γυμνασίου – Λυκείου  και τους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού τωνΕκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη  την σκηνή του ιστορικού σχολείου  στην Κωνσταντινούπολη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, στις 7 μ.μ  στο Ζωγράφειο Γυμνάσιο – Λύκειο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 125 χρόνων της σχολής.
Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης έχει πολλαπλούς δεσμούς με την Πόλη, καθώς η πρώτη του παρουσία εκεί ήταν το 1969, όταν με σπουδαίους τραγουδιστές έπαιζε  στο γνωστό για την εποχή ελληνικό κέντρο «Μάντρα» στο Πέραν. Ο συνθέτης θα παρουσιάσει τραγούδια από το έργο «Ο σκληρός Απρίλης του ‘45», του Μάνου Χατζιδάκι, τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και δικά του.
Μαζί του θα είναι ο Μπάμπης Βελισσάριος στο τραγούδι και η ορχήστρα του συνθέτη που αποτελείται από τους: Νίκο Στρατηγό στο πιάνο, Νίκο Καινούργιο στην κιθάρα και Νίκο Νταρίλα στα τύμπανα.
«Η συμμετοχή μου σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση σημαίνει πολλά για μένα, καθώς το ιστορικό αυτό σχολείο αντιπροσωπεύει μια ονειρική κατάσταση για την ομογένεια, την παιδεία και τον πολιτισμό», λέει χαρακτηριστικά οΘανάσης Πολυκανδριώτης.
Ο Διευθυντής του Ζωγραφείου Γυμνασίου – Λυκείου  Γιάννης Δεμιρτζόγλου για την συμμετοχή του Θανάση Πολυκανδριώτη στον εορτασμό των 125 χρόνων του σχολείου αναφέρει:
«Μεγάλη η χαρά και η τιμή να εμφανιστεί στη σκηνή του Ζωγραφείου Λυκείου ο μεγάλος Έλληνας μουσικός Θανάσης Πολυκανδριώτης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 125 χρόνων της σχολής. Το Ζωγράφειο στις 23/11 θα γεμίσει από εξαίσιες μουσικές και χαρούμενες παιδικές φωνές των μαθητών του και των μαθητών της ΣΤ´ Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, που ταξίδευουν για τη μουσική αυτή συνάντηση στην Πόλη των Πόλεων. Ζωγραφειώτες από ολο τον κόσμο θα επιστρέψουν τις μέρες αυτές στα θρανία του Ζωγραφείου και θα γιορτάσουν μαζί μας. Το Ζωγράφειο περιμένει όλους τους φίλους στη γιορτή του!».
Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ένας μοναδικός καλλιτέχνης,ο λαϊκός συνθέτης και σολίστ στο μπουζούκι Θανάσης Πολυκανδριώτης,κατακτάει την Πόλη !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION