Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Η Ωδή των Ελλήνων έρχεται να γεμίσει μουσικά τον Σεπτέμβριο μας !


O  Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων από την ίδρυσή του μέχρι και
σήμερα δραστηιοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς – τον Πολιτισμό, την Εκπαίδευση και την Αλληλεγγύη.

Στο πλαίσιο των πολλαπλών δράσεών του διοργανώνει συναυλία συμφωνικής και χορωδιακής μουσικής με τίτλο “ΩΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” στο Βεάκειο Θέατρο, για την επέτειο του Αριστοτελικού έτους και την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Πειραιά και άλλων φορέων.
Ημερομηνία παρουσίασής του έχει οριστεί η Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 21:00 και τόπος το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, όπου θα έχουν την ευκαιρία τόσο Έλληνες πολίτες όσο και ο επισκεπτόμενος τουρισμός να παρακολουθήσουν τη μεγάλη αυτή συναυλία με ελεύθερη είσοδο.
Στο μεγάλο αυτό πολιτιστικό γεγονός συμμετέχουν όλοι εθελοντικά συμβάλλοντας στην αξία και τη μεγέθυνσή του. 

Έτσι, θα θέλαμε εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία με τον ηθοποιό Αιμίλιο Χειλάκη ο οποίος χάρισε τη φωνή του, κάνοντας εθελοντικά το σπικάζ για το σπότ που αφορά στη μεγάλη συναυλία και αυτομάτως έδωσε άλλο χρώμα στη διοργάνωση. Το σποτ να σας ενημερώσουμε πως μεταδίδεται ήδη από όλα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα της χώρας μας.

Μελετείστε όλες  τις λεπτομέρειες στον  σύνδεσμο  του facebook : 


Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Ωδή των Ελλήνων έρχεται να γεμίσει μουσικά τον Σεπτέμβριο μας ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION