Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών έρχεται η New Generations Fashion Lines ...


Η Stalexpo, γνωστή στο χώρο των διοργανώσεων εδώ και χρόνια στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον Ερωτόκριτο Κυμιωνή, διοργανώνει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 το απόγευμα, στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών, το πρώτο fashion show των νέων σχεδιαστών με τίτλο “New Generations Fashion Lines“, αφιερωμένο στη “Κιβωτό του Κόσμου“.

Που θα γίνει

Στο  περιστύλιο του ιστορικού κτηρίου του  Ωδείου Αθηνών, επί  των οδών Ρηγίλλης  Βασ. Γεωργίου Β’ και Βας. Κων/νου, στην καρδιά της Αθήνας, λίγα μέτρα από το σταθμό του Μετρό στον Ευαγγελισμό, νέοι σχεδιαστές μόδας που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους, θα παρουσιάσουν τις σχεδιαστικές τους δημιουργίες  σε έναfashion show ιδιαιτέρων προδιαγραφών, σε επίλεκτους καλεσμένους, σχεδιαστές, κατασκευαστές ρούχων, μεγάλα καταστήματα, και δημοσιογράφους αφιερωμένο στη “Κιβωτό του Κόσμου”.

Προβολή

Το εvent θα προβληθεί από  ραδιόφωναπεριοδικάεφημερίδες  από όλα ταsocial media, και βεβαίως από όλες τις  επιχειρήσεις και  χορηγούς  που θα στηρίξουν τη διοργάνωση, η οποία θα διοργανώνεται  δύο φορές το χρόνο και θα γίνει ο θεσμός της Μόδας της Νέας Γενιάς.
Στόχος μας σε αυτή τη διοργάνωση είναι να προβάλουμε τις προσπάθειες όλων των νέων που σπουδάζουν τη Μόδα και ονειρεύονται καριέρα στη διεθνή βιομηχανία της ένδυσης, να τους φέρουμε σε επαφή με την αγορά εργασίας, αλλά και να τονώσουμε μέσα από αυτή την εκδήλωση  προσπάθειες όπως  του  πατέρα Αντώνιου, που μαζί με τους ανθρώπους που τον περιβάλουν, ασχολούνται τόσα χρόνια με τα παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη από φροντίδα.
Ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής, συνδιοργανωτής του NGFL και η Μαρία Βυτινίδου

Τι προσφέρουμε

Η εταιρία μας θέλει να καλύψει τα έξοδα από τα έσοδα που θα συγκεντρώσει ( ενοίκια, μοντέλα, προβολή κτλ.) και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το κόστος της  εισόδου που θα πληρώσουν οι επισκέπτες ( 5€ / άτομο), θα διατεθούν  στην “Κιβωτό του Κόσμου”.

*Θα προσφερθεί σε όλους τους σχεδιαστές που θα συμμετέχουν 6-μηνο training στα ατελιέ των  καταξιωμένων  σχεδιαστών.
*Ένας νέος σχεδιαστής από τους συμμετέχοντες που θα έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα παρακολουθήσει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο σχέδιο Μόδας, αξίας 4.500€  προσφορά του χορηγού ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.
*Ένας σχεδιαστής, απόφοιτος σχολής, θα κερδίσει μια ετήσια συμμετοχή στο πρόγραμμα του «The Fashion Gate«.αξίας 3.600€ που προσφέρει ο χορηγός.
*Show room μια εβδομάδα μετά το show, ( 27/09 – 03/10) όπου θα παρουσιάζονται οι κολεξιόν των συμμετεχόντων στους ενδιαφερόμενους προσφορά του χορηγού «The Fashion Gate«.
*Ειδική έκπτωση σε όλα τα υφάσματα που θα χρειαστούν οι σχεδιαστές από τον χορηγό «Fashion Erotokritos».


The show

*Στο show θα παρουσιαστούν 20 σχεδιαστές ρούχων –Ανδρικών και Γυναικείων – τρείς σχεδιαστές κοσμημάτων και γνωστά brands οπτικών.
Creative Director: Μιχάλης Πάντος
*O κάθε σχεδιαστής που θα συμμετέχει, θα έχει τη δυνατότητα να δείξει κολεξιόν με 8-10  ρούχα επωμιζόμενος ένα τυπικό κόστος συμμετοχής. Σε αυτό το κόστος συμπεριλαμβάνονται η καλλιτεχνική υποστήριξη, 10 μοντέλα, fittings, make up, hair styling, μουσική υποστήριξη, φωτισμός και DVD με φωτογραφίες.
Η κυρία Κόντου Ασπασία, υπεύθυνη της διοργάνωσης με συνεργάτες και σχεδιαστές

                        Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office                                                                                                                       

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στο περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών έρχεται η New Generations Fashion Lines ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION