Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας, Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις !



Θα ήθελα να εκφράσω σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ένας κύκλος προσπαθειών ολοκληρώθηκε, οι αγώνες σας επιβραβεύτηκαν και σήμερα ξεκινάει μια νέα πορεία ζωής. Σας εύχομαι να ανταποκριθείτε με επιτυχία στον νέο κύκλο σπουδών σας, με την ίδια θέληση και πάθος για μόρφωση και να αποκτήσετε πολλές εμπειρίες. Οι πρωταγωνιστές είστε εσείς, όλα τα παιδιά που έχετε προσπαθήσει με όλες σας τις δυνάμεις και έχετε κατακτήσει τους στόχους σας.

Θερμές ευχές αξίζουν και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας που στάθηκαν δίπλα σας, μοιράστηκαν τις αγωνίες σας και στήριξαν τα όνειρά σας.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Η ζωή μας δίνει την ευκαιρία για πολλές μάχες. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας και αναζητήστε τον δικό σας δρόμο.
Θερμά συγχαρητήρια και καλή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία.

Ο Δήμαρχος
Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων,

Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ευχαριστούμε  θερμά για  τις  ιδιαίτερες  και  ζεστές  ευχές  του Δημάρχου κύριου Γκιώνη και  για την  στήριξη  του στις δραστηριότητες του τόπου του , που ξεχωρίζουν κι αναδεικνύουν την περιοχή ! 

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας, Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION