Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Δυναμική επανεμφάνιση για τον Λάκη Γαβαλά σε μια νέα εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι Blue Sky ...


GOOD LAK
Νέα εκπομπή στο Blue Sky με τον Λάκη Γαβαλά
Είναι κάποια πρόσωπα που δεν χρειάζονται συστάσεις. Ο αγαπημένος Λάκης Γαβαλάς, απρόβλεπτος και ανατρεπτικός όπως πάντα, παρουσιάζει τη δική του πρωτότυπη τηλεοπτική έκπληξη. Μοιράζεται για άλλη μια φορά με το κοινό κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα που σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.
Στο GOOD LAK, που θα προβάλλεται κάθε Τρίτη & Πέμπτη στις 23:30, ο Mister .LAK έρχεται όχι μόνο face to face και body to body αλλά και brain to brain με διάσημα πρόσωπα. Σε ένα σκηνικό οικείο και φιλικό με ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική και θετική ενέργεια φιλοξενεί τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και εξερευνά τον ψυχισμό τους. Φέρνει στην επιφάνεια την πραγματικότητά τους, ξεδιπλώνει πτυχές τους που δε γνωρίζαμε και αποκαλύπτει όλα τους τα μυστικά.  
 Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια και τον ιδιαίτερο λόγο του κάνει τους φιλοξενούμενους του να μοιράζονται μαζί του συναισθήματα, εμπειρίες, ευαισθησίες, πάθη, όνειρα και αλήθειες. Ανιχνεύει τους χαρακτήρες τους με τον δικό του απολαυστικό τρόπο σπάζοντας τα τηλεοπτικά καθιερωμένα και κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.  
Διασκέδαση, ψυχαγωγία, οχλαγωγία, αναστάτωση, χιούμορ, ειρωνεία, ανατροπή, αγάπη, μίσος, αισθησιασμός, elegance, παραδειγματισμός, στυλ, άποψη, εικόνα, πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις, ατάκες, όλα με το ανεξίτηλο στίγμα του ξεχωριστού Mister .LAK!  


Ο Mister .LAK δε σκάει... γι αυτό πάει στο Blue Sky! Ακολουθήστε τον!     
Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δυναμική επανεμφάνιση για τον Λάκη Γαβαλά σε μια νέα εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι Blue Sky ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION