Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

" Φιλί Στα Φτερά Της " απ΄την Wendy Gibbins - την διάσημη χορογράφο των επωνύμων , με χορηγό επικοινωνίας την Sigma Media !!!


Φιλί  Στα Φτερά Της



Πρεμιέρα για την παράσταση «Φιλί στα φτερά της» της Wendy Gibbins την Δευτέρα 7/12 στο θέατρο RABBITHOLE στο Μεταξουργείο.


Μια γοητευτική και ιδιαίτερη ιστορία, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Wendy Gibbins. 

Μια γυναίκα, ένας άνδρας. Ο Σάιμον και η Μπεθ ζουν εδώ και πέντε χρόνια μια ευτυχισμένη σχέση. Όλα αλλάζουν, όταν ο Σάιμον ανακαλύπτει ξαφνικά ένα έγγραφο που περιέχει ένα σκοτεινό μυστικό. Μια καταστροφική συνάντηση. Το φως γίνεται σκοτάδι.

Κι όλα αυτά «ειπωμένα» μέσα από την κίνηση. Κίνηση που φανερώνει γλαφυρά τα γεγονότα και τις συνθήκες της ιστορία. Μέσα από την πειραματική, χοροθεατρική φόρμα ο θεατής θα γίνει κοινωνός συναισθημάτων. Θα δει χαρακτήρες έρμαια των συνθηκών και την εσωτερική μάχη του ανθρώπου. Σε μια αμφίδρομη σχέση θεάτρου και ψυχανάλυσης και την κίνηση που την προκαλεί ή που προκύπτει από αυτήν.


Θέατρο και κίνηση θα γίνουν ένα από 7/12 και για τρεις μόνο παραστάσεις: Δευτέρα 7/12 - Τρίτη 8/12  και την Δευτέρα 14/12


Ερμηνεύουν οι: Απόστολος Κρίτσας, Κορίνα Κοσκινά, Θεόδωρος Σουρμελής

Σκηνοθεσία: Wendy Gibbins

Μουσική: Κωνσταντίνος Παγιάτης
Σχεδιασμός φώτων: Απόστολος Τσιτσώνης
Σκηνικά και κοστούμια: Μελίνα Βουρνάζου

Μετάφραση: Νέλλα Γιατράκου, Χριστίνα Μπερταμίνι
Επιμέλεια: Χριστίνα Μπερταμίνι, Κατερίνα Ζαχαριουδάκη
Χορηγός αίθουσας πρόβας New York Acting Studio

RABBITHOLE
Γερμανικού 20 και Θερμοπυλών, Μεταξουργείο.

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:15
Κρατήσεις: 6937143910 / Τηλ Θεάτρου: 210 5249903

Τιμή εισιτηρίου 10€, φοιτητές και ανέργους 5€


Λίγα  λόγια  για  την  Wendy ...

H Wendy ξεκίνησε μαθήματα χορού την ίδια εποχή που άρχισε να περπατάει. Αγαπούσε την πρόκληση της τεχνικής πλευράς του κλασσικού μπαλέτου και του ρυθμού των κλακετών. Μετά τη συμμετοχή της σε τοπικά φεστιβάλ και κερδίζοντας στη κατηγορία του κλασσικού μπαλέτου και την κατηγορια αφομείωσης και απεικόνισης ρόλου, αποφάσισε να προχωρήσει περαιτέρω τις σπουδές της στο χορό.
Στην ηλικία των 11, μετακόμισε μακριά από το σπίτι της για να παρακολουθήσει το «The Thompson School of Dancing» στη Βόρεια Αγγλία έως την ηλικία των 18. Η Wendy μελέτησε κλασσικό μπαλέτο, κλακέτες, σύγχρονο ( Τεχνική της Martha Graham), χορό τζαζ ( Τεχνική του Matt Mattox/Luigi) και υποκριτική.
Απόκτησε τα παρακάτω διπλώματα: Teachers Certificate in Classical Ballet up to Elementary standard BBO (British Ballet Organisation), Classical Ballet dancer’s certificates up to and obtaining Advanced standard BBO. Teaching qualifications in Tap up to Advanced BBO. Dancers Certificates in Tap up to and obtaining Solo Seal BBO.
Sh Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, η Wendy εργάστηκε ως επαγγελματίας χορεύτρια στο θέατρο, την τηλεόραση και τη μουσική βιομηχανία στην Αγγλία, Ιταλία και Ελλάδα, όπου και μοιράστηκε τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως ο Ντέμης Ρούσσος, ο Michael Bolton και ο Edwin Collins.
Η Wendy Gibbins είναι μια γνωστή και αναγνωρισμένη χορογράφος στην Ελλάδα. Οι επαγγελματικές της επιτυχίες περιλαμβάνουν το «So You Think You Can Dance» Ελλάδα, MAD VMW 2004 – 2005, τα μουσικά βραβεία της Κύπρου 2006-2007, Eurovision One «Gimme» 2002, Eurovision Ευρυδίκη & Δημήτρης Κοργιαλάς «Comme Ci, Comme Ca» 2007, Greek Idol επεισόδια 1-4 2010. 
Καθώς και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως Άννα Βίσση (2001-03), Έλενα Παπαρίζου (2001-04), One, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς για να χορογραφήσει τόσο τις ζωντανές τους εμφανίσεις όσο και τα video clips τους – Άννα Βίσση «Hit Mix», Έλενα Παπαρίζου «Follow Me», «Μωρό μου» και «Κάτσε Καλά», Έλλη Κοκκίνου «Ερωτά μου», Χρήστος Δάντης «Μάγια Μάγια» και «No Madonna». Επίσης έχει συνεργαστεί για τη δημιουργία διαφημιστικών για προϊόντα εταιριών όπως Goodies, Δέλτα, Luxotica sunglasses, Citroen, Renault, Pantene Pro-V, Schwartzkorf, Martini, Belvedere Vodka, Black Eristoff and Bacardi Breezer. Χορογραφιες Για Θεατρικες παραστασεις; “Νaked Boys Singing” (Ελλαδα) και “Escape”, Taxideutis – Childrens’ Theatre.
Επιπρόσθετα με την αναγνωρισιμότητα της ως χορογράφος, η Wendy πάντα συνέχιζε το διδακτικό της έργο, διδάσκοντας Jazz Dance και Funk Fusion σε έφηβους καθώς επίσης και προπονώντας τραγουδιστές να αναπτύξουν το δικό τους ξεχωριστό στυλ κινήσεων κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων τους. 
Η Wendy πάντοτε έβρισκε σημαντικό να εμπνέει τους νέους να ξεκινήσουν χορό, ώστε να τους δώσει τη μοναδική ευκαιρία να γευτούν τις σωματικές και δημιουργικές επιδράσεις του.


Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: " Φιλί Στα Φτερά Της " απ΄την Wendy Gibbins - την διάσημη χορογράφο των επωνύμων , με χορηγό επικοινωνίας την Sigma Media !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION