Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Gastronomy means " Fuel of life " and Greece has the main stream !!!




" Τροφή για τον πλανήτη, Ενέργεια για τη ζωή "  είναι το θέμα της φετινής EXPO που ήδη  διεξάγεται στο Μιλάνο  και θα τελειώσει  στις 31 Οκτωβρίου 2015. Η έκθεση αναμένεται να αποτελέσει διεθνές κέντρο ανταλλαγής τεχνογνωσίας, πλαισιωμένο με πάρα πολλές  εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και με θεματικούς άξονες τη γαστρονομία, την καινοτομία και την αειφορία. Στο πλαίσιό της θα συζητηθούν ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση των πόρων διατροφής και την εξάπλωση καλών διατροφικών συνηθειών και πρακτικών.


Στόχος της έκθεσης είναι να μετατραπεί σε ένα τεχνολογικά προηγμένο αστικό κέντρο, το οποίο θα διαχειρίζεται «έξυπνα» τη χρήση ενέργειας και θα δώσει έμφαση στη γαστρονομία, που βρίσκεται πίσω από την «εμπειρία» του επισκέπτη. Μάλιστα, οι επισκέπτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψουν γεύσεις και παραδόσεις απ΄ όλον τον κόσμο. Συνολικά, η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει 147 επίσημους συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους 144 χώρες, τα Ηνωμένα Εθνη, το CERN και η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, ενώ αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 20 εκατ. επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο. 

Σημαντική θα είναι και η παρουσία της Ελλάδας τόσο μέσω του επίσημου ελληνικού περιπτέρου, όσο και μέσω της συμμετοχής της χώρας στο Bio-Mediterranean Cluster, το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία για την προβολή της μεσογειακής διατροφής και υλοποιείται στα πλαίσια της έκθεσης.

http://virtual.expo2015.org/?language=IT

Επίσημος διανομέας της φετινής ΕΧΡΟ είναι ο ταξιδιωτικός όμιλος ΑΚΤΙΝΑ, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και ιδιώτες να επισκεφθούν τη μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο με ταξιδιωτικά πακέτα που περιλαμβάνουν μεταφορά και διαμονή στο Μιλάνο και εισιτήρια για την EXPO. Για να καλύψει μάλιστα την υψηλή ζήτηση από την Ελλάδα, ο ταξιδιωτικός όμιλος θα προσφέρει, σε συνεργασία με κορυφαίους αερομεταφορείς, ανταγωνιστικά πακέτα καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης.


                      Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma Press Office 


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Gastronomy means " Fuel of life " and Greece has the main stream !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION