Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

H Νατάσα Μποφίλιου σ΄ένα μοναδικό θέαμα στο Loutraki Festival αυτό το Σάββατο !!! Ζήστε μια μοναδική εμπειρία ...

Loutraki Festival
20 Iουνίου - 29 Αυγούστου  2015

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
Opening Act : Χρήστος Νινιός

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015
Λύκειο Λουτρακίου
Ώρα Έναρξης : 21.30


Τιμές εισιτηρίων: 12€ (γενική είσοδος), 10€ (προπώληση, άνεργοι, πολύτεκνοι)



Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού, ύστερα από ένα χειμώνα αποχής από τις ζωντανές εμφανίσεις, έρχεται στο Λουτράκι!
Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ισορροπώντας στις δυο πτυχές της προσωπικότητας της ερμηνεύτριας - την ευαισθησία και το πάθος, στήνουν ένα φωτεινό καλοκαιρινό πρόγραμμα υπενθυμίζοντας στους αμέτρητους θαυμαστές της Νατάσσας Μποφίλιου για ποιο λόγο οι ζωντανές εμφανίσεις αποτελούν το πιο δυνατό της χαρτί.
Αγαπημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της πιο δυναμικής τριάδας της τελευταίας δεκαετίας, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” κ.α., ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας σε μία σειρά συλλεκτικών συναυλιών.
Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.



Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα κάτωθι καταστήματα:
Λουτράκι: Level 2, Waves, Coralle, Εν πλω, Χαρτομανία, Ύφος και Maroon
Κόρινθο: Αγκινάρα, Pastel, Βιβλιοπωλείο Οικονόμου
Ίσθμια: Φούρνος Ζώης, Sea and Sand
Άγιοι Θεόδωροι: Πευκάκια, Cine Club
Για τους κάτοχους πιστωτικής κάρτας υπάρχει επίσης η δυνατότητα online κράτησης εισιτηρίου μέσω της ticket servises: http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1630



Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma Press  Office 



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Νατάσα Μποφίλιου σ΄ένα μοναδικό θέαμα στο Loutraki Festival αυτό το Σάββατο !!! Ζήστε μια μοναδική εμπειρία ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION