Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Μια εκδήλωση που τελέστηκε την 26η Ιουνίου και μας απέδειξε πως η δυνατή ψυχή ... κάνει θαύματα !!! Σήμερα είχαμε τις αναλυτικές προβολές του event και σας επισημαίνουμε τη σημασία της " άδραξης " ζωής !

Το στίγμα τους  είναι η ένταξη



                                                     


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου 2015, το ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και η μπάντα του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ  προσκάλεσαν το κοινό στην 5η ποδηλατοδρομία (γύρος της λίμνης) με κεντρικό σύνθημα «Το στίγμα μας είναι η ένταξη» .

Με τεράστια  επιτυχία η εκδήλωση ξεκίνησε από την Κεντρική Πλατεία με τερματισμό στην Συμβολή των οδών Καραμανλή και Παραλιμνίου (Μώλος).

Ακολούθησε  συναυλία από την μπάντα «ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ» και τα τοπικά συγκροτήματα «CROSSROADS» και  «Αλέξης Σουρλής και Σουρεαλιστές»,όπου ανέβασαν το κέφι στα ύψη και απέδειξαν πως η αλληλεγγύη είναι μια μεγάλη πραγματικότητα σ΄αυτόν τον τόπο!

Η  Sigma ενισχύει το  ΚΕΘΕΑ και διαδίδει  κάθε  μορφή του αγώνα του , υποστηρίζοντας τις ενέργειες του  !!!


  
Ο εξαρτημένος είναι κάποιος που ξέρουμε. Ένας συγγενής, ένας φίλος, ένας γείτονας. Ο κοινωνικός στιγματισμός κρατάει τον ίδιο και την οικογένειά του μακριά από την θεραπεία και εμποδίζει την επανένταξή του στην κοινωνία.

Ας μην αφήνουμε το στίγμα να γίνεται πιο δυνατό από την εξάρτηση.

Επιμέλεια ρεπορτάζ  : Sigma Press Office 












  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια εκδήλωση που τελέστηκε την 26η Ιουνίου και μας απέδειξε πως η δυνατή ψυχή ... κάνει θαύματα !!! Σήμερα είχαμε τις αναλυτικές προβολές του event και σας επισημαίνουμε τη σημασία της " άδραξης " ζωής ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION