Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

H Sigma πάντα δίπλα στο Μαζί για το Παιδί και στο ίδρυμα Θεοτόκος !

          Κοντσέρτο για τα 50 χρόνια λειτουργίας του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος»


Το Ίδρυμα Προστασίας και Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση και άλλες Αναπτυξιακές Διαταραχές «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» διοργανώνει Κοντσέρτο πιάνου με συνοδεία βιολιού, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίαςτου, την Πέμπτη 14 Μαΐου και ώρα 20:30, στην Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η ταλαντούχα πιανίστα και συνθέτης, Αθηνά Αδαμοπούλου από τη Νέα Υόρκη έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να παίξει πιάνο, με σκοπό να μαγέψει το κοινό με τις μελωδίες της για καλό σκοπό! Η Αθηνά με μουσικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Harvard και μεταπτυχιακό τίτλο στη σύνθεση από το Juilliard School της Νέας Υόρκης, έχει βραβευθεί 4 φορές με το βραβείο Morton Gould Award, καθώς και το National Foundation of the Arts Award, στην Αμερική.
Τη συνοδεύει ο εκλεκτός σολίστ βιολιού Γιώργος Δεμερτζής, ιδρυτής του Νέου Ελληνικού Κουαρτέτου, ενός μουσικού σχήματος που στα 20 χρόνια πορείας του συνδέθηκε με την καταγραφή και διάδοση της ελληνικής μουσικής δημιουργίας.  Ως σολίστ αλλά και ως μέλος συνόλων μουσικής δωματίου ο Γιώργος Δεμερτζής έχει ισχυρή παρουσία στην παγκόσμια δισκογραφία, προβάλλοντας το έργο του Σκαλκώτα του Θεοδωράκη, του Σισιλιάνου, του Ρεσπίγκι και του Καρλ Νήλσεν, μεταξύ άλλων.



Το πρόγραμμα της βραδιάς:
• Σονάτα αρ. 5 σε φα μείζονα, έργο 24 («Σονάτα της Άνοιξης») του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν
• Chaconne Variations για βιολί και πιάνο (2015) της Αθηνάς  Αδαμοπούλου
• Σονάτα για βιολί και πιάνο αρ. 3 σε ρε ελάσσονα, έργο 108 του Γιοχάννες Μπραμς



Τα έσοδα από τα εισιτήρια της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τους σκοπούς του Ιδρύματος, που προσφέρει πρωτοποριακά προγράμματα κατάρτισης και επαγγελματικής εκπαίδευσης αγκαλιάζοντας περισσότερα από 450 παιδιά και νέους, ηλικίας 2,5 έως 30 ετών, ετησίως.
Με τη πολύτιμη συμβολή σας συνεχίζουμε!!!
Τιμές εισιτηρίων : 50€, 30€ και 20€ τα φοιτητικά εισιτήρια.
Διάθεση εισιτηρίων:
Εκδοτήριο Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στο 210 72 82 333
Ίδρυμα «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ» στo 210 23 19 767                                                                

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Sigma πάντα δίπλα στο Μαζί για το Παιδί και στο ίδρυμα Θεοτόκος ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION