Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Αποκλειστικό ρεπορτάζ από τα γυρίσματα της εκπομπής Law Mission με την Ιωάννα Λαγουμίδου ...

Η εκπομπή Law Mission , ακόμη ένας μεγάλος στόχος  της Sigma Group για το κοινό καλό ... είναι μια πραγματικότητα !!! 

Παρουσίαση :  Ιωάννα Λαγουμίδου - Επιμέλεια / Αρχισυνταξία  : Αχιλλέας  Τσιμπογιάννης 


Έρχεται  μια εκπομπή ουσιαστική ,χρηστική και άκρως  απαραίτητη για όλα τα Ελληνικά σπιτικά ! Η εκπομπή Law Mission , του Action Special Edition είναι μια εκπομπή , που σας φέρνει κοντά σε σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας σας . Ο νόμος, τα δύσκολα μονοπάτια του , οι τρόποι διαχείρισης του , οι συμβουλευτικές στηρίξεις και άλλα πολλά θα προσφέρονται στο κοινό της  Sigma Online Television απ΄την Ιωάννα Λαγουμίδου,την εκλεκτή νομική σύμβουλο , που με εύκολο και κατανοητό τρόπο επιχειρεί να σας προσφέρει όλες τις γνώσεις εκείνες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σωστά σε σημαντικά θέματα της ζωής σας και να πάρετε καίριες για εσάς αποφάσεις ! Στο τιμόνι της εκπομπής ως αρχισυντάκτης ο Αχιλλέας Τσιμπογιάννης , πάντα έτοιμος  για να επικοινωνήσετε μαζί του για όλα τα θέματα που θα θέλατε να συζητήσουμε στην εκπομπή και φυσικά για να σας δώσουμε  τις κατάλληλες απαντήσεις στα ερωτήματα σας . 

Η εκπομπή Law Mission αποτελεί μια σύγχρονη άμεση επίλυση παντός επιστητού και σας φέρνει σε άμεση επαφή με την δυναμική που χρειάζεται να έχει ο συγκεκριμένος κλάδος ...




Η Ιωάννα Λαγουμίδου κάτω απ΄τις συμβουλές της stylist της Sigma , Μαριάννας Σταυράκη



Ο Αχιλλέας  Τσιμπογιάννης  χαμογελάει στο φακό της photo editor της Sigma  Ελένης Μαρίας Χρυσικού 
Ο " πολλά υποσχόμενος "  πρώτος καλεσμένος της Ιωάννας Λαγουμίδου -  Γιάννης Ασλάνης , αποκαλύπτει  ... 

Μια τελευταία μελέτη των κειμένων , λίγο πριν ο ηχολήπτης μας Βασίλης Μαγκουρίλος κάνει το τελικό sound test !


΄Ενα χαμόγελο - μετά από πολλές ώρες γυρισμάτων -  από την Ιωάννα Λαγουμίδου   στον δικό μας Μάνο Σφυράκη , που διευθύνει την παραγωγή της Sigma με μεγάλη ακρίβεια και επιτυχία  .

Υπό τα άγυπνα Sigma βλέμματα  της κάμερας του Μαρίνου Κούλη και του σκηνοθέτη  Νίκου Δελατόλα ! 




Επισκεφθείτε  την Ιωάννα Λαγουμίδου στο γραφείο της στο Κολωνάκι στην οδό Ομήρου 13 στον 7ο όροφο , για να σας κατατοπίσει έγκυρα σε δικά σας προσωπικά θέματα .

ή ... 

Μιλήστε  της  ευθύς  αμέσως στα τηλέφωνα  επικοινωνίας  μαζί της  , που σας διαθέτει η εκπομπή :  210 3642038  καθώς και στο κινητό της 6944391697 .



                        Η  δημοσιογραφική ομάδα της Sigma 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αποκλειστικό ρεπορτάζ από τα γυρίσματα της εκπομπής Law Mission με την Ιωάννα Λαγουμίδου ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION