Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Εκλεκτή παιδική παράσταση ... συστημένη από την Sigma για τους μικρούς μας φίλους !


Η αξιαγάπητη μάγισσα Ταραντούλα της Τζένης Κοσμίδου, που με τις ξεκαρδιστικές της ιστορίες κέρδισε τη καρδιά των μικρών μας φίλων, από το 2012 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, στο θέατρο Vault στην Αθήνα μέχρι σήμερα, ζωντανεύει στην Εύβοια από τη θεατρική ομάδα «Στρατής Τσοπανέλης».
  Στην ιστορία « Η μάγισσα Ταραντούλα προσπαθεί να καταστρέψει τη Παραμυθοχώρα», βλέπουμε τη γκαφατζού μάγισσα στη παιδική της ηλικία, να κάνει τα πρώτα της βήματα υπό τις οδηγίες του δασκάλου της, του μεγάλου κακού μάγου Αράχνιους.
  Πρόκειται για την αρχή μίας σειράς ξεκαρδιστικών ιστοριών, μέσα από τις οποίες η μάγισσα Ταραντούλα και τα υπόλοιπα μαγικά πλασματάκια, περνούν στα παιδιά μηνύματα για τις αξίες της ζωής. Μέσα από μια διασκεδαστική παράσταση, με πολλά διαδραστικά κομμάτια, στα οποία οι μικροί θεατές, συμμετέχουν ενεργά, τραγουδώντας, χορεύοντας και φτιάχνοντας διάφορες κατασκευές.
  Στην εν λόγο ιστορία τα παιδιά με ιδιαίτερα διασκεδαστικό και περίτεχνο τρόπο διδάσκονται την αξία της μάθησης, του σχολείου, της φιλίας και της σωστής συμπεριφοράς απέναντι στους δασκάλους, τους γονείς και τους φίλους τους.
  Η γκαφατζού μάγισσα Ταραντούλα μαζί με τον κακό αλλά ξεκαρδιστικό μάγο Αράχνιους, τη καλόκαρδη Καλικατζαρένια και το γλυκό Παραμυθούλη σας περιμένουν για να διασκεδάσετε μαζί.

Συντελεστές:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Τζένη Κοσμίδου
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας «Στρατής Τσοπανέλης»
Κάτια Πόγκα, Μαρία Φάλαρη, Δημήτρης Μύρκος, Πάνος Χαρίλας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Τέση Κόκκου
Πρωτότυπη Μουσική: Tenorman
Σκηνικά - Κοστούμια: Μαρία Φάλαρη
3D Animations: Διονύσης Βεργίνης

Δίδονται παραστάσεις σε σχολεία και πολιτιστικούς συλλόγους κατόπιν συνεννοήσεως στο τηλέφωνο 6972014849
Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα μας ακολουθώντας το παρακάτω λινκ: http://imagissatarantoula.blogspot.gr/
 Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ακολουθώντας το παρακάτω λίνκ:  https://www.facebook.com/MagissaTarantoula
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εκλεκτή παιδική παράσταση ... συστημένη από την Sigma για τους μικρούς μας φίλους ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION