Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Ο " performer " Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας με την ορχήστρα των αισθήσεων , την Κατερίνα Βέρβερη και στο μπουζούκι μια μεγάλη έκπληξη , τον Σούλη Βαλσαμάκη !




Η ορχήστρα των αισθήσεων του Μαυρίκιου μαγεύει το κοινό ...

Ένα μεγάλο ταλέντο , που πρώτοι αναδείξαμε εδώ στη Sigma Online Television , o αυτοδίδακτος  δεκατετράχρονος  - Σούλης  Βαλσαμάκης , βιρτουόζος του μπουζουκιού , που  διαπρέπει στον τόπο του στην Κορινθία  κι είναι  μαθητής του Μουσικού σχολείου Κορίνθου ....


Μια απολαυστική βραδιά προσφέρθηκε σ΄ένα ζεστό κοινό απ΄τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την ορχήστρα  των αισθήσεων,το βράδυ του Σαββάτου 4/4 στην παραλία της  Γλυφάδας ,σε ένα μοναδικό live στο club " Sirocco "! Έντεχνη μουσική , γνήσια λαικά τραγούδια και μοναδικές  ενορχηστρώσεις απ΄τον Μαυρίκιο Μαυρικίου , που εντυπωσίασε το κοινό με το σπάνιο ταλέντο του.   Επικοινωνιακός , ευγενικός , πρόθυμος να ικανοποιήσει όλες τις μουσικές επιλογές του κοινού του , ο Μαυρίκιος έλαμψε για ακόμη μια φορά on stage , δίνοντας μια αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του Action και στην δημοσιογράφο μας, Στεφανία Βαλσαμάκη . Εκεί , προσκάλεσε και το μεγάλο ταλέντο της Κορινθίας , τον Σούλη Βαλσαμάκη , έναν μικρό  αυτοδίδακτο βιρτουόζο του μπουζουκιού κι ανέδειξε το μεγάλο ταλέντο του μικρού Σούλη . Ο Σούλης , ενθουσίασε το κοινό με τις πενιές του και ερμήνευσε κι ένα τραγούδι ως μπουζουξής αλλά και τραγουδιστής . Ο μικρός  έπαιξε δίπλα στον Μαυρίκιο γνωστά κομμάτια της Ελληνικής λαικής μουσικής και μαζί πήραν το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού τους. Να σημειώσουμε ότι κινήσεις - σαν αυτή του Μαυρίκιου είναι αξιοσημείωτες γιατί έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία σ΄ένα νέο παιδί να παρουσιάσει δημόσια τη μουσική δυναμική του ! Όλες τις  στιγμές απαθανάτισε ο φακός του Action και όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ απ΄τη βραδιά,έρχεται στο magazino που τόσο αγαπήσατε ... Εδώ  πρέπει να τονίσουμε ότι ο χώρος φιλοξενίας αυτής της μοναδικής συναυλιακής ερμηνευτικής παρουσίασης , ήταν ένα υπέροχα ζεστό περιβάλλον , με πάρα πολύ καλές τιμές ,άψογη εξυπηρέτηση και πεντακάθαρο και πεντανόστιμο φαγητό ! Επίσης, για τους λάτρες του ποτού , απολαυστική κάβα και ποτάκια που σας κρατάνε την καλύτερη συντροφιά ... Αυτό είναι το Sirocco , που διοργανώνει συχνά τέτοιου είδους σπουδαίες μουσικές βραδιές και συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του κόσμου ,γιατί συνδυάζει πάντα την ποιότητα και την προσιτή τιμή ! Το Sirocco βρίσκεται στην Παραλία της Γλυφάδας στην οδό Διαδόχου Παύλου 33 ... Ψάξτε το ... Αξίζει !!!

Ο  Σούλης  Βαλσαμάκης  υπό το βλέμμα του μεγάλου καλλιτέχνη Μαυρίκιου Μαυρικίου , που τον καμαρώνει !


Η ορχήστα των αισθήσεων του Μαυρίκιου ...


Ο Μαυρίκιος  αφήνεται σε άλλη μια μοναδική ερμηνεία , με την πενιά του Σούλη !

Η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίαστρια Κατερίνα Βέρβερη και ο Μαυρίκιος , απολαμβάνουν μαζί μ΄ένα εκστασιασμένο κοινό τον μικρό Σούλη !

Όλο το αποκλειστικό  ρεπορτάζ  για τα μελλοντικά σχέδια του Μαυρίκιου αλλά και  τις εμφανίσεις του Σούλη  σύντομα στο Action , την εκπομπή που σας  σέβεται και εσείς αγαπάτε και ψηφίζετε  ... Μόνο στην Sigma Online Television !!! Που ας μην ξεχνάμε ότι έχει ανακηρυχθεί το πρώτο Web Tv στην Ελλάδα απ΄την παγκόσμια αναγνωρισμένη πλατφόρμα World tv.com , πριν  ακόμη κλείσει τον πρώτο μήνα της  ζωής  του !!!

Η δημοσιογραφική ομάδα της Sigma 






  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο " performer " Μαυρίκιος Μαυρικίου έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας με την ορχήστρα των αισθήσεων , την Κατερίνα Βέρβερη και στο μπουζούκι μια μεγάλη έκπληξη , τον Σούλη Βαλσαμάκη ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION