Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

"Με τις χορδές της καρδιάς μας" Μια συναυλία για τους Γιατρούς του Κόσμου !

Με τις χορδές της καρδιάς μας”


Το καταξιωμένο κιθαριστικό σύνολο Guitarte Ensemble και η νεανική ορχήστρα κιθαριστών Hesperia Guitar Orchestra μοιράζονται την ίδια σκηνή σε μια συναυλία που έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου.

Στόχος της συναυλίας είναι να στείλει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και να ευαισθητοποιήσει το κοινό, καλώντας τους να συμμετέχουν και να συνδράμουν το έργο των Γιατρών Του Κόσμου, μια οργάνωση που έχει συμπληρώσει ήδη 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην Ελλάδα έχοντας προσφέρει πολύτιμη βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η Hesperia Guitar Orchestra θα παρουσιάσει έργα των  Μ. Χατζιδάκι, Κ. Γρηγορέα, I. Albeniz κ.α., ενώ έργα των J.S. Bach, L. Boccerini & J. Haydn κ.ά. θα ερμηνεύσει το σύνολο Guitarte Ensemble.


Τιμές εισιτηρίων: 12 (διακεκριμένη ζώνη), 10 (γενική είσοδος), 7 (φοιτητές-άνεργοι-Αμέα)


Προπώληση εισιτηρίων: Υπηρεσία Εισιτηρίων Ticket Services (Στοά Πεσμαζόγλου, Πανεπιστημίου 39, Αθήνα, 210 7234567, www.ticketservices.gr)


Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015, ώρα 20:30

(Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα, τηλ. 210 3221917)


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Με τις χορδές της καρδιάς μας" Μια συναυλία για τους Γιατρούς του Κόσμου ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION