Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΦΛΟΓΑ - Γενναίοι Δρομείς «παίρνουν τα βουνά» για τα παιδιά με καρκίνο.

Γενναίοι Δρομείς «παίρνουν τα βουνά» για τα παιδιά με καρκίνο
Ανάβαση στις τρείς κορυφές της Αττικής μέσα σε μια μόλις ημέρα θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 1η Μαρτίου οι έμπειροι δρομείς μακρινών αποστάσεων Τάκης Μπαφίτης και Λεωνίδας Αθανασόπουλος με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου Φλόγα και των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
` Η εκκίνηση (7 π.μ) και ο τερματισμός θα γίνουν στο «Σπίτι» των παιδιών της Φλόγας ( Αιγίου 6-8, Γουδή) . Εκεί θα τους περιμένουν οι άνθρωποι και τα παιδιά της Φλόγας για να τους συγχαρούν και να τους ευχαριστήσουν.
Οι δρομείς σε έκφραση συμπαράστασης στα παιδιά με καρκίνο, θα ξεκινήσουν το δύσκολο αυτό ταξίδι κατεθυνόμενοι αρχικά προς την κορυφή Υμηττού και στη συνέχεια στις κορυφές της Πεντέλης και της Πάρνηθας.
Η δράση αυτή αποτελεί μια έκκληση για ευαισθητοποίηση και προσφορά σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας όπως επίσης και μια πρόσκληση για όσους … «τολμηρούς» θέλουν να συνοδεύσουν τους δρομείς.
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να το κάνουν με δύο τρόπους
  1. Μέσω τραπεζικής κατάθεσης
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ.Λογαριασμού 192480000-10
IBAN-- GR 25011019200000192480000-10
Αιτιολογία κατάθεσης... ''Τρέχω,ανεβαίνω,προσπαθώ για τη ΦΛΟΓΑ''
Δικαιούχος: Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια
  1. Με μια κλήση στο 90111167167 από σταθερό ΟΤΕ.


Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Σπιτιού των παιδιών της Φλόγας στο οποίο και φιλοξενούνται παιδιά από όλη την ελλάδα με τις οικογένειες τους για όσο διαρκεί η θεραπεία τους στα ογκολογικά νοσοκομεία της Αθήνας



Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη

και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς…

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΦΛΟΓΑ - Γενναίοι Δρομείς «παίρνουν τα βουνά» για τα παιδιά με καρκίνο. Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION