Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Το 3ημέρο 19-21/1/24 η καρδιά του ζεϊμπέκικου χτυπάει στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς ...

  


''Με ένα μαγευτικό ταξίδι στις ρίζες του πιο αγαπημένου χορευτικού ρυθμού των Ελλήνων, το ζεϊμπέκικο, θα πραγματοποιηθεί το 1o Διεθνές Φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου χορού στην Ελλάδα (ΙΖΕΦΑ) με τη συνεργασία και τη συμμετοχή επαγγελματιών και φίλων του Ζεϊμπέκικου από όλο τον κόσμο!

To 1o Διεθνές φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου έρχεται στην Αθήνα και είμαστε όλοι έτοιμοι να εξερευνήσουμε ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο ιστορία, μελωδίες και χορευτικά βήματα που μας συνδέουν όλους στις πιο εκπληκτικές εμπειρίες!

Το ζεϊμπέκικο είναι μοναχικός χορός με εσωτερική ένταση. Είναι κατάθεση της ψυχής… Το πιο όμορφο στοιχείο του είναι ο αυτοσχεδιασμός. Κάθε ζεϊμπέκικο πρέπει να χορεύεται σύμφωνα με τη διάθεση, να εκτελείται με σωστό ρυθμό και να εκφράζεται με μουσικότητα!Εκτός το διαγωνιστικό κομμάτι οι φίλοι του ζεϊμπέκικου θα έχουν την τύχη και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια και εργαστήρια για την ιστορία του ζεϊμπέκικου και να απολαύσουν Ελληνικές βραδιές δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους όπως οι Χρήστος Σακαλλής, Σταύρος Καλαματιανός, Νικόλας Καραολής, Κάαν Τεμιζέλ και Χρήστος Κατούνας.Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια διοργάνωση με ένα 3ημερο γεμάτο… ζεϊμπέκικο.Το 3ημέρο 19-21/1/24 η καρδιά του ζεϊμπέκικου χτυπάει στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς.
Διοργάνωση: Satolia Productions - Δώρα ΣατολιάΗμερομηνία: Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 έως Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024Τοποθεσία: Αθλητικό Κέντρο ΔΑΙΣ, Οδός Μεσογείων 151Πληροφορίες / κρατήσεις: 6974191707
Περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνιζόμενους στο 

 

https://satolia.com/


 

Σποτ διοργάνωσης:

https://vimeo.com/899625464?share=copy  


Διοργανωτές και διαγωνιζόμενοι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους λίγες μέρες πριν το μεγάλο χορευτικό γεγονός!


Χορευτές από την Τουρκία, την Βουλγαρία, την Κύπρο, την Ρουμανία και την Ελλάδα χορεύουν ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ στη χώρα μας, διεκδικώντας ένα βραβείο.

Η Δώρα Σατολιά (Διοργανώτρια Satolia Productions) έχει μεριμνήσει για τα πάντα ώστε το ζεϊμπέκικο να μπει στο χάρτη των παγκόσμιων διαγωνισμών χορού. Πέρα του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν Ελληνικές βραδιές και σεμινάρια ζεϊμπέκικου δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους όπως οι Χρήστος Σακαλλής, Σταύρος Καλαματιανός, Νικόλας Καραολής, Κάαν Τεμιζέλ και Χρήστος Κατούνας.
Οι διαγωνιζόμενοι θα διαγωνιστούν ατομικά αλλά και σε ομάδες.

Αξίζει να αναφερθεί πως στους νικητές των κάθε κατηγοριών θα δοθεί υποτροφία 300 ευρώ για συμμετοχή στο 2ο ΙΖΕΦΑ 2025 μια χορηγία της satolia productions.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια διοργάνωση με ένα 3ημερο γεμάτο… ζεϊμπέκικο.
Το 3ημέρο 19-21/1/24 η καρδιά του ζεϊμπέκικου χτυπάει στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς στην Οδό Μεσογείων 151.


Υπεύθυνος Γραφείου τύπου 1st Intl Zeimpekiko Festival in Athens

Σολάρης Γιώργος - Δημοσιογράφος

Τηλ.6937186961


Πληροφορίες / κρατήσεις στην Εκτελεστική Διευθύντρια Δώρα Σατολιά: 6974191707


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το 3ημέρο 19-21/1/24 η καρδιά του ζεϊμπέκικου χτυπάει στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION