Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

#JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης, Let’s Start ...


 #JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης, Let’s Start

21 Φεβρουαρίου 2023, 10:00-16:00

Ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά το skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεών του «Επί το Έργον», διοργανώνει το #JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης.

Πρόκειται για μια δράση με συμμετοχή επιχειρήσεων και συνεντεύξεις αναζήτησης προσωπικού, που φιλοδοξεί να φέρει σε επαφή τελειόφοιτους και απόφοιτους μαθητές της επαγγελματικής εκπαίδευσης με επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσλάβουν προσωπικό για μόνιμη εργασία ή για πρακτική άσκηση.

Το #JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης στην Αθήνα θα λάβει χώρα στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, ενώ στη Θεσσαλονίκη στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ. Η ημέρα διεξαγωγής είναι η Τρίτη 21 Φεβρουαρίου και οι ώρες και για τις δύο πόλεις είναι 10:00-16:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Σκοπός του #JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της περιφέρειας Αττικής και της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι να δώσει το «έναυσμα» σε όσους επιθυμούν την ένταξη στην αγορά εργασίας και την επαγγελματική τους εκκίνηση.

Με βασικό μήνυμα «Let’s Start», οι υποψήφιοι-επισκέπτες του #JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης θα έχουν τη δυνατότητα:

· Nα συναντήσουν εκπροσώπους εταιριών από διάφορους κλάδους που αναζητούν προσωπικό.

· Nα συμμετάσχουν σε συνεντεύξεις.

· Nα μιλήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους για το βιογραφικό τους σημείωμα και, σε πραγματικό χρόνο, να επιφέρουν τις βέλτιστες αλλαγές σε αυτό.

· Nα λύσουν απορίες και να πάρουν πληροφορίες από εξειδικευμένους μέντορες για τη διαδικασία της συνέντευξης.

· Nα έρθουν σε επαφή με coaches, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν, να αναπτυχθούν, να μάθουν πώς να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να διαχειρίζονται προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

· Nα επαναξιολογήσουν το πλάνο σταδιοδρομίας τους.

· Nα παρακολουθήσουν χρήσιμα workshops (Θεσσαλονίκη).

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν το #JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr/jobday-mathiteias-2023 και να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη φόρμα.

Tο #JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Υπό την αιγίδα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Φιλοξενία εκδήλωσης: ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΚΕΔΕΑ) ΤΟΥ ΑΠΘ

Παράλληλες δράσεις: CAREER IN PROGRESS, ICF GREECE CHAPTER, HCCMA - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ COACHING MENTORING ΕΛΛΑΔΑΣ, CAREER UP CENTER

Χορηγοί επικοινωνίας: STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, E-DAILY, E-RADIO, VORIA.GR, READER, INSIDER.GR, MAGDAS NEWS, ENALLAKTIKOS.GR, NEOPOLIS.GR, THAT’S LIFE, STARTUP.GR, AIESEC, CITYCAMPUS.GR, STARTUPPER, EMEA.GR, BUSINESSNEWS.GR, SIGMA MEDIA GROUP, ECOZEN.GR, PINK.GR, IPORTA, FLOW MAGAZINE, UNI-TIES.GR, HELLENIC MEDIA GROUP, CSRNEWS.GR, LET IT BE.GR, EXPOS GREECE, STENT, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, skywalker.gr, 

210 9730280, εσωτ.: 231, mkatsaprini@skywalker.gr


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: #JobDay Μαθητείας & Πρακτικής Άσκησης, Let’s Start ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION