![]() |
Με την υπογραφή της chef Ελένης Κουμαντάνου ! |
Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ για την φιλοξενία των γυρισμάτων, ένα απ΄τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας , βραβευμένο απ΄το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ για την αυθεντική ποιότητα των εδεσμάτων και την μοναδική του αισθητική και φυσική θέση . Στο χωριό ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ βρίσκεται επιπροσθέτως το πρότυπο ιχθυοτροφείο πέστροφας της οικογένειας ΡΑΠΑΝΟΥ .
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ CHEF
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY
ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΝΟΥ
Chef-ing History …
16 χρόνια εμπειρίας
~ Καταγωγή απ΄την Λαμία Φθιώτιδας.
~ Πρώτα επαγγελματικά βήματα στη Λάρισα Θεσσαλίας.
~ Κάτοικος Αθηνών τα τελευταία χρόνια
~ Αποφοίτηση κρατικής σχολής-Λάρισας με 4 υποτροφίες
~ 13 χρόνια στο χώρο της εστίασης ως :
* Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια , Private VIP Executive Chef
* Consulting και δημιουργία μενού σε επιχειρήσεις.
* Aρθρογράφος σε 3 ηλεκτρονικά περιοδικά στη στήλη ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ .
* Πρώην Aντιπρόεδρος στην Ελληνική Aκαδημία Aρχιμαγείρων.
* Eκπαιδευτικός σε Κρατικά και Ιδιωτικά ΙΕΚ και Σχολές Μαγειρικής σε Λάρισα-Βόλο-Αθήνα.
* Eισηγητής σεμιναρίων Mαγειρικής , Zαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.
* Συμμετοχές σε Φεστιβάλ και events Γαστρονομίας σε όλη την Ελλάδα.
Συνεργασία βιβλίου με την δημοσιογράφο Άννα Μαρία Παπίρη.
Συνεργασίες σε τηλεοπτικά κ ιντερνετικά βιντεάκια μαγειρικής.
Eleni Koumantanou / Chef-ing History… 16 years of experience
~ Origin from Lamia Fthiotida.
~ First professional steps in Larisa, Thessaly.
~ Resident of Athens for the last few years
~ Graduation from the public state school of Larissa with 4 scholarships
~ 13 years in the food industry as:
* Chef in hotel units, restaurants, Private VIP Executive Chef
* Consulting and menu creation
* Columnist in 3 electronic magazines in the COOKING column
* Former Vice President at the Hellenic Academy of Chefs.
* Educator in State and Private IEK and Cooking Schools in Larissa-Volos-Athens.
* Instructor of Cooking, Pastry and Bakery seminars.
* Participation in Gastronomy Festivals and events all around Greece.
Book collaboration with journalist Anna Maria Papiri.
Collaborations in television and internet cooking videos .
ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ BACKSTAGE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ , ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Backstage photo shooting of the recipe
Χυλοπίτες με λουκάνικο σε σάλτσα από κατσικίσιο τυρί
Sausage traditional Greek pasta in goat cheese sauce
Download link
https://we.tl/t-HwM8AhuiiF
Expires on 14 January, 2023
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ …
Social Media
https://www.facebook.com/groups/452186164931803
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076542794782
https://www.youtube.com/channel/UCU8g5P4g3vZwkhOfkPaZmcw
https://www.instagram.com/actioningreece/
https://www.instagram.com/sigma_media_group/
https://twitter.com/ActioningreeceS
https://twitter.com/media_sigma
Registered to The Anthology of Greek Gastronomy
#Α-Ω Post production by Sigma Productions
Law material of Action In Greece
Edited by Sigma Media Group
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου