23/12/2022
Χρόνια πολλά ευχόμαστε σε όλες και όλους σας και Καλή Χρονιά !
Στις 21 Δεκεμβρίου 2022 , γιορτάσαμε τα φετινά Χριστούγεννα με την καταξιωμένη chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που καλωσόρισε και πάλι , το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ στον ΑΝΤ1 στην εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ . Ο executive chef του βραβευμένου πεντάστερου Ιταλικού εστιατορίου La Sousourela Δημήτρης Σκαφιδάκης , δημιούργησε ένα πεντανόστιμο και γρήγορο πιάτο , χρησιμοποιώντας τρία βραβευμένα πεντάστερα προιόντα του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας .
Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες , που συμμετείχαν στο πλατώ των STUDIO KAΠΑ και γέμισαν γεύσεις τον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 :
alonissiotissa.com.gr ( τόνος απ΄την Αλόννησο )
www.bellisimo.gr ( καπνιστό ελαιόλαδο )
www.vrissas.gr ( μονοποικιλιακό τσίπουρο )
Στο τέλος της μαγειρικής κληρώθηκε στο κοινό διπλό δώρο .
~ Ένα καλάθι με εκλεκτά τυριά απ΄την βραβευμένη με πέντε αστέρια εταιρεία , ΤΥΡΟΣΥΡΑ απ΄την Σύρο .
~ Ένα καλάθι με προιόντα απ΄την εταιρεία https://www.bellisimo.gr/
Η αγάπη και η ζεστή αγκαλιά που δέχεται η κυρία Στάμου απ΄τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 κάθε φορά , για τις Παγκόσμιες καταξιωμένες ενέργειες της δράσης Action In Greece , είναι πάντα συγκινητική .
Η Σοφία Στάμου , ο στυλοβάτης του Action In Greece , του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας και του Οδοιπορικού Γεύσης και Τουρισμού , ήταν εκεί στα γυρίσματα και με την ολοκλήρωση της εκπομπής δήλωσε ευτυχισμένη στα ΜΜΕ :
" Σε τι διαφοροποιούμαστε ; Στην ψυχή !!! Όλα όσα απολαμβάνετε στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ έχουν ψυχή και καρδιά που χτυπάει αδιάκοπα "
ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ
Leader “Action In Greece”
CEO της Επιτροπής του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας
Στο γύρισμα της εκπομπής παρευρέθηκαν οι δυό απ΄τους τέσσερις ιδιοκτήτες της επιχείρησης La Sousourela , κύριοι Δημήτρης Κατζιλιέρης και Δημήτρης Σιλίδης . Επίσης, στο γύρισμα παρευρέθηκε ο κύριος Θανάσης Μπέλλος , ιδιοκτήτης της εταιρείας bellisimo.gr
Ευχαριστούμε τα επίτιμα μέλη της Επιτροπής του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας :
~ Ελένη Κουμαντάνου – executive chef και εισηγήτρια μαγειρικής τέχνης
~ Ελένη Ψυχάρη – executive chef με εξειδίκευση στη μαζική εστίαση
~ Στεφανία Μαρία Βαλσαμάκη – Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και συν ιδρύτρια του κορυφαίου food blog * FOOD IN GREECE * Δημοσιογράφος γαστρονομίας – Οικονομικός αναλυτής τροφίμων και διαδικαστικών branding
~ Πένυ Τσουκαράκη – Food Greek tv stylist κορυφαίων μαγειρικών εκπομπών – Scene designer σε εκπομπές μαγειρικής – Σύμβουλος γαστρονομικής αισθητικής και προώθησης
~ Γιώργος Παπαθανασόπουλος – Εκπρόσωπος της F.I.J.E.T. στην Ελλάδα (Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων – Συγγραφέων Τουρισμού) – Πρόεδρος της Ε.ΔΗ.ΣΥ.Π.Τ.Ε. (Ένωση Δημοσιογράφων Πολιτισμού – Τουρισμού Ελλάδος)
~ Γιώργος Κουρούτος – Master designer of sugar art – Executive pastry chef – Καθηγητής στην τέχνη των σχεδιασμών με ζαχαρόπαστα – Κορυφαίος εισηγητής σεμιναρίων για τη χρήση της ζαχαρόπαστας σε όλη την Ελλάδα
~ Κατερίνα Φιλίππου – Chemical Engineer – Wine Aficionado
~ Στέλλα Δαπέργολα – Δημοσιογράφος – Επιμελήτρια Εκδόσεων – Content Director
~ Γιώργος Ευγενειάδης – Τεχνολόγος Τροφίμων MSc, MEd – Εκπαιδευτικός Ειδικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Εκπαιδευτής Ενηλίκων – Εκπαιδευτής ΕΦΕΤ Υγιεινής και Ασφάλειας Χειριστών των Τροφίμων – Συγγραφέας σειράς “Απλά & Διαφορετικά” Συνταγές σε Διαφορετική Διάσταση
Ευχαριστούμε την ομάδα των chef των τέστ γευσιγνωσίας , που επιμελείται με τόσο πολύ μεγάλη φροντίδα τα προιόντα και όλα τα υλικά που μας έρχονται απ΄όλη την Ελλάδα .
Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου