Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Συστήνοντας σας τους κορυφαίους κομμωτές της Ελλάδας και τα εξαιρετικά κομμωτήρια της Αθήνας : Χριστίνα Ελευθερία Λάζου /Τα μυστικά των καλοχτενισμένων και υγιών μαλλιών εξελίσσονται καθημερινά στην οδό Μεταμορφώσεως 19 και Ολύμπου 29 στο Άνω Χαλάνδρι !

ΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !

Μας ενδιαφέρει η ομορφιά σας, ψάχνουμε τρόπους για να σας φροντίζουμε διαρκώς και πάρα πολύ φιλοσοφημένα , ανακαλύπτοντας πηγές ομορφιάς που μπορούν με άριστα το 100 να σας δώσουν το ακριβές αποτέλεσμα που επιθυμείτε ...

Σημαντικοί επαγγελματίες γύρω απ΄την φροντίδα σας , που με την εγγύηση του ονόματος τους , θα δημιουργήσουν για εσάς τις προυποθέσεις  για μια ονειρεμένη εμφάνιση , που θα σας εκτοξεύσει στα ουράνια της ψυχικής ευφορίας !!! 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ : Christy Lazou#Κομμωτήριο

Το Sigma Press Office επισκέφθηκε την κυρία Λάζου στον χώρο της στο Χαλάνδρι και όσες ώρες βρισκόμασταν εκεί , είδαμε τι σημαίνει ουσιαστικά και πραγματικά ικανοποιημένος πελάτης και πραγματική ανανέωση εμφάνισης .


Μέσα στον καταιγιστικό ρυθμό της εργασίας της τις γιορτινές ημέρες , η κυρία Λάζου βρήκε λίγο χρόνο και απάντησε σε μερικές ερωτήσεις μας ...

Sigma Press Office :  Πόσα χρόνια εξασκείτε το επάγγελμα της κομμωτικής και πόσα χρόνια  έχετε το δικό σας κομμωτήριο .

Χριστίνα Ελευθερία Λάζου : Εξασκώ αυτό το επάγγελμα 21 χρόνια και έχω το δικό μου κατάστημα 11 χρόνια τώρα στο Xαλάνδρι !



Sigma Press Office :  Μιλήστε μας για την εμπειρία σας απ΄τις τηλεοπτικές σας συνεργασίες.


Χριστίνα Ελευθερία Λάζου : Έχω εργαστεί 7 χρόνια συνολικά σε παραγωγές και σε κάποιο πρακτορείο εντός και εκτός  Ελλάδας . Δημιουργούσαμε  καμπάνιες για διάφορους οίκους . Ταυτόχρονα είχα την τιμή να συνεργάζομαι με την Κατερίνα Καινούργιου για 7 χρόνια . Αυτά τα χρόνια με βοήθησαν να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά !Αυτη την στιγμή είμαι πολύ χαρούμενη που συνεργάζομαι με τη Σοφία Σταμου !



Sigma Press Office :  Μιλήστε μας για τον συνδικαλιστικό σας ρόλο  .


Χριστίνα Ελευθερία Λάζου :  Είμαι Πρόεδρος τις Επιτροπής Κομμωτών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και μέλος τις Επιτροπής για την Γυναικεία Επιχειρματικοτητα . Θεωρώ ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά τους επαγγελματίες κομμωτές μέσα από την Ομοσπονδία και τα Σωματεία μας . Μεταφέρονται τα αιτήματα  στην επιτροπή μας και εμείς βοηθάμε όσο μπορούμε σε όλο αυτά! Έχουμε κάνει αρκετές δράσεις όπως και με την Γυναικεία Επιχειρματικοτητα ... Τώρα ετοιμάζουμε το νέο πρόγραμμα δράσεων μας για το Νέο έτος !!



Sigma Press Office : Είστε της άποψης , " η γυναίκα πάντα θα περιποιείται τον εαυτό της , ότι κι αν γίνει " ή της άποψης " η γυναίκα φροντίζει τον εαυτό της μόνο όταν  αυτό  της  το επιτρέπουν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις και ανάγκες της " .


Χριστίνα Ελευθερία Λάζου :  Όπως  έχουμε διαπιστώσει  όλα αυτά τα χρόνια - η γυναίκα πάντα θα περιποιείται τον εαυτό της , ότι και αν γίνει ! Φυσικά μπορεί να περάσουν διαστήματα στη ζωή της - που να μην της επιτρέπουν να είναι η πρώτη της ανάγκη αλλά πάντα θα βρίσκει χρόνο - γιατί έχει πολλούς ρόλους στη ζωή της και πάντα θα θέλει να βρίσκει τρόπους να χαλαρώνει και να ασχολείται  με τον εαυτό της .



Sigma Press Office :  Ποιά είναι η τάση στο μήκος , το χρώμα και το χτένισμα του φετινού χειμώνα.


Χριστίνα Ελευθερία Λάζου : Τα top χρώματα στα μαλλιά για τον φετινό χειμώνα είναι σαν αποχρώσεις - τα σκούρα καστανά . Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να βρείτε την καταλληλότερη θερμή ή ψυχρή καστανή απόχρωση για εσάς. Δηλαδή αυτή που κολακεύει περισσότερο τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των ματιών σας.

Χάλκινο  

Αυτό το θερμό κόκκινο θα σας χαρίσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Πλατίνα 

Το κλασσικό αυτό ανοιχτό ξανθό χρώμα θα παραμείνει στην κορυφή των τάσεων για τα μαλλιά και το Φθινόπωρο .

Sandy blonde 

Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό ξανθό, τότε η απόχρωση αυτή είναι ιδανική για εσάς που λατρεύετε τη μόδα. Πρόκειται για ένα όχι τόσο λαμπερό χρώμα, όπως το honey blonde, το οποίο αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για μετάβαση από το καστανό σε ξανθό.


Είτε πρόκειται για κοντό, μεσαίο, ή μακρύ μήκος μαλλιών, ένα νέο κούρεμα μπορεί να ανανεώσει πλήρως την εμφάνιση αλλά και τη διάθεσή μας .

Κοντό καρέ 

Το bob θα είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά . Σε ίσια γραμμή, αλλά και φιλαριστό, το κοντό αυτό κούρεμα θα δώσει στην εμφάνιση σας trendy στυλ. Συνδυάζοντας το μάλιστα και με αφέλειες ή φράντζα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό κούρεμα - που να σας κολακεύει.


Frame cut 


Κομψό και στυλάτο αυτό  το  κούρεμα , που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες - θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν .


 Φιλαριστά μαλλιά modern mullet & butterfly cut 

Τα μαλλιά κομμένα σε διάφορα μήκη θα είναι και αυτή την περίοδο μια πολύ καλή πρόταση για να ανανεώσετε το look σας χωρίς απαραίτητα να χάσετε μήκος στα χτενίσματα . 

 Ένα κομψό και απλό χτένισμα που θα αποτελέσει κορυφαία τάση στα μαλλιά για τη σεζόν είναι αναμφίβολα η low ponytail 

Είτε πρόκειται για ένα απλό και messy style ή για μια sleek εκδοχή της χαμηλής αλογοουράς, το αποτέλεσμα θα είναι αναμφίβολα trendy.


Sleek hairstyles 

Τα λεία χτενίσματα θα είναι μια πολύ μοντέρνα πρόταση για τα μαλλιά μας.


Wet hair 

Με τα μαλλιά κάτω και τραβηγμένα προς τα πίσω, όπως στις πασαρέλες!!


Ρετρό χτενίσματα 


Girly και chic χτενίσματα με τσιμπιδάκια και χωρίστρα στο πλάι έδωσαν μια πιο vintage νότα ! 


Ακόμη πολλα αξεσουάρ μαλλιών που επιστρέφει στη μόδα αυτό το Φθινόπωρο και το Χειμώνα είναι τα τσιμπίδακια φιόγκο και στέκα. Φτιαγμένη από διάφορα υλικά όπως δέρμα, ύφασμα, αλλά και λαμπερά στοιχεία, το headband, θα αποτελέσει μια απλή, κι όμως εντυπωσιακή ιδέα για trendy χτένισμα.




Εύχομαι ολόψυχα η καινούργια χρονιά να φέρει σε όλους υγεία αγάπη και όμορφες στιγμές!  Καλή χρονιά να έχουμε!
Λάζου Χριστίνα Ελευθερία

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Λάζου για την όμορφη συνέντευξη και γιατί μας γέμισε πολύ πολύ ομορφιά , κατά την επίσκεψη μας στο κομμωτήριο της ... Πόσο έχουμε ανάγκη αυτή την ομορφιά και τη λάμψη στη ζωή μας ...

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

christylazou.gr

Μεταμοφώσεως 19 & Ολύμπου 29 Άνω Χαλανδρι
Χαλανδρι. 
152 34
Τηλέφωνο : 210 685 5590 – 694 227 7314

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συστήνοντας σας τους κορυφαίους κομμωτές της Ελλάδας και τα εξαιρετικά κομμωτήρια της Αθήνας : Χριστίνα Ελευθερία Λάζου /Τα μυστικά των καλοχτενισμένων και υγιών μαλλιών εξελίσσονται καθημερινά στην οδό Μεταμορφώσεως 19 και Ολύμπου 29 στο Άνω Χαλάνδρι ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION