Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Η πρόεδρος Άννα Φόνσου και το Δ.Σ. του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» ...

Η πρόεδρος Άννα Φόνσου και το Δ.Σ. του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» σας περιμένουμε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών (Ριζάρη 2-4, Αθήνα) για να ξεφυλλίσουμε παρέα το ημερολόγιο – λεύκωμα του 2023 που έχουμε ετοιμάσει με πολλή αγάπη!!

Κοντά μας θα είναι η Ευσταθία με τον πιανίστα Χάρη Μπότση  σε μια μουσικοθεατρική περιπλάνηση  και ο γνωστός συνθέτης και τραγουδοποιός Νίκος Βεντουράτος που θα μας ταξιδέψει σε γνώριμα, μουσικά μονοπάτια.

Θα είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να μοιραστούμε μαζί αυτές τις όμορφες στιγμές.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης στο φουαγιέ του Μουσείου  με ένα ποτήρι κρασί θα ανταλλάξουμε ευχές για καλές γιορτές!!

Είσοδος ελεύθερη

*Σημεία πώλησης ημερολογίου: σε κεντρικά βιβλιοπωλεία και στο Ίδρυμα ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ίδρυμα ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ εκτός από την κοινωφελή του δράση έχει και έντονη πολιτιστική δραστηριότητα. Στο πλαίσιο αυτών των πολιτιστικών δραστηριοτήτων εντάσσεται και η έκδοση ενός ημερολογίου - λευκώματος.

Πρόκειται για μία πολυτελή έκδοση στην οποία θα υπάρχουν θεατρικά κοστούμια σπουδαίων πρωταγωνιστών φορεμένα από νεότερους ηθοποιούς. Επίσης το ημερολόγιο - λεύκωμα θα πλαισιώνεται από χρήσιμες πληροφορίες όπως πως γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας του και πότε, σημαντικά γεγονότα και δραστηριότητες όλων αυτών των ετών καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Τα κοστούμια που κοσμούν τις σελίδες του λευκώματος είχαν φορέσει σπουδαίοι πρωταγωνιστές: Αλέκα Κατσέλη, Μάνος Κατράκης, Έλλη Λαμπέτη, Μαρία Κάλλας, Μίμης Φωτόπουλος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Κατερίνα Ανδρεάδη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Αντιγόνη Βαλάκου, Μελίνα Μερκούρη, Λήδα Τασοπούλου.

Πρόκειται για μια σπάνια και συλλεκτική έκδοση!

Τα έσοδα από την πώληση του ημερολογίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ».


 Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η πρόεδρος Άννα Φόνσου και το Δ.Σ. του Ιδρύματος «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ» ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION