Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Το 18th EPSA Autumn Assembly 2022 είναι ένα πανευρωπαϊκό συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από την Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (Ε.Φ.Φ.Ε) - Greek Pharmaceutical Students’ Federation (G.P.S.F.) ...

 

18th EPSA Autumn Assembly

1-6 Νοεμβρίου 2022

Δια ζώσης Φαρμακευτικό Συνέδριο φοιτητών φαρμακευτικής με διεθνή συμμετοχή  Titania Hotel, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα 106 78


Το 18th EPSA Autumn Assembly 2022 είναι ένα πανευρωπαϊκό συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται  από την Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (Ε.Φ.Φ.Ε) - Greek Pharmaceutical Students’  Federation (G.P.S.F.), υπό την καθοδήγηση και της προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φοιτητών  Φαρμακευτικής (European Pharmaceutical Students’ Association - EPSA) και θα απευθύνεται σε  περίπου 350 άτομα:

α) φοιτητές Φαρμακευτικής από όλες τις Ευρωπαϊκές ομάδες που αποτελούν επίσημα μέλη της  EPSA,

β) μεμονωμένους φοιτητές - μέλη της EPSA και

γ) επίτιμα μέλη-αποφοίτους της EPSA (Alumni) και θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικό με  τις εξελίξεις στο θέμα “Omics - the future is now”.

Το συνέδριο θα φέρει σε επαφή φοιτητές φαρμακευτικής από όλη την Ευρώπη και στοχεύει στην   ανταλλαγή απόψεων, καινοτόμων ιδεών, αλλά και προβληματισμών. Επίσης, θα ενισχύσει την επικοινωνία των φοιτητών με τους επαγγελματίες του χώρου στην Ελλάδα.



Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο ξενοδοχείο Τιτάνια, 1-6/11/22. Το εκπαιδευτικό  πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

● Συμπόσιο: 4 δίωρες συνεδρίες με ομιλίες επιστημονικού χαρακτήρα και στη συνέχεια Q&A

και στρογγυλή τράπεζα σχετικά με το θέμα του Συνεδρίου

● Παράλληλες συνεδρίες με

○ Workshops

○ Trainings με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων (soft skills)

○ Public Health Campaign: ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού κοινού για το  διαβήτη σε δημόσιο χώρο

○ Επισκέψεις σε εταιρείες και κάποιο ίδρυμα παροχής κοινωνικών υπηρεσιών.

○ Την Γενική Συνέλευση των Μελών Ομάδων της ΕPSA.

Οι ομιλίες και τα workshops θα πραγματοποιηθούν από διακεκριμένους επιστήμονες του χώρου τόσο  από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, αλλά και από φοιτητές σε ορισμένες συνεδρίες.

Παράλληλα, θα υπάρχει κοινωνικό πρόγραμμα ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν καλύτερα τον πολιτισμό της Ελλάδας, αλλά και να έρθουν σε επαφή με τους πολιτισμούς των άλλων χωρών.

Όραμά μας είναι το συνέδριο αυτό να φέρει σε επαφή τους φοιτητές Φαρμακευτικής στην Ελλάδα με την EPSA, αλλά και τους φοιτητές από την υπόλοιπη Ευρώπη με την ΕΦΦΕ και την Ελλάδα  γενικότερα. Ο στόχος της EPSA είναι “να φέρει τη φαρμακευτική, τη γνώση και τους φοιτητές μαζί” και αυτόν ακριβώς το στόχο θα προσπαθήσουμε κι εμείς να φέρουμε σε πέρας με το συνέδριο  αυτό.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που θα ορίζονται από την Πολιτεία τη δεδομένη χρονική στιγμή.


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το 18th EPSA Autumn Assembly 2022 είναι ένα πανευρωπαϊκό συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από την Ένωση Φοιτητών Φαρμακευτικής Ελλάδος (Ε.Φ.Φ.Ε) - Greek Pharmaceutical Students’ Federation (G.P.S.F.) ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION