Σαλάτα με Τριβέλι γλυκόξινο - Salad with sweet and sour Triveli
Υλικά για 4 ατομικές σαλάτες 4 κουταλιές της σούπας Μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι – BELLISIMO 330 γρ Τριβέλι με αλεύρι φακής και ρεβυθιού – GAIA GREEK 9 Ελιές Χαλκιδικής με αγγουράκι άνθος - GAIA OLIVES 3 κουταλιές της σούπας Πετιμέζι – KASKOUTAS 30 γρ ψιλοκομμένος μαιντανός 30 γρ ψιλοκομμένος άνιθος 100 γρ σπανάκι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4 κουταλιές της σούπας ανθότυρο 8 κουταλιές της σούπας ανθότυρο με μπούκοβο Αλάτι Πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το τριβέλι . Ψιλοκόβουμε τον μαιντανό , τον άνιθο και το σπανάκι . Σ΄ένα μπώλ βάζουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό , άνιθο και σπανάκι σ΄ένα μπωλ και το ενώνουμε με το τριβέλι . Ρίχνουμε το ελαιόλαδο ,το ανθότυρο λίγο αλατάκι και πιπεράκι κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά . Προσθέτουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες και το πετιμέζι . Χωρίζουμε τη σαλάτα σε τέσσερα ίσα μέρη , κατά προτίμηση με τσέρκι και βάζουμε μια στρώση από ανθότυρο με μπούκοβο . Γαρνίρουμε με ελιές σε ροδέλες και μια ή δυό κουταλιές της σούπας μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι - κάθε σαλάτα .ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ …
Social Media
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου