Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Ναυτική Ιστορία και στους Θαλασσινούς. Την Επόμενη εβδομάδα ανακοίνωση του εντυπωσιακού και απόλυτα ενδειαφέρονος προγράμματος...

 

 ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΣΥΡΟΥ 2022

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ.

H Αναγνώριση και πάνθερμη αποδοχή της Αναβίωσης και επαναθέσπισης των Αυθεντικών Ναυτικών Εορτών Σύρου συνεχίζεται με την αποδοχή, την έγκριση, την εμπιστοσύνη  και την παροχή επίσης Αιγίδας όλο και περισσότερων, σοβαρών  και σημαντικών Οργανισμών και Θεσμών της Ελληνικής Ναυτιλίας και όχι μόνο..

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι οι  ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΣΥΡΟΥ  τελούν και υπό την βαρυσήμαντη Αιγίδα του Ναυτικού  Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Βαρύ το LOGO του ΝΕΕ στην επίσημη Αφίσα μας. Αλλά γνωρίζουν ότι θα τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους με το παραπάνω.

Ευχαριστούμε θερμά  τον κ Γεώργιον Πατέρα  και το ΔΣ του ΝΕΕ για την τιμή και την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη στην Ιερή μας προσπάθεια της διάδοσης της Ιστορίας και της Ναυτικής παράδοσης της Σύρου και κατά προέκτασης της Ελληνικής Ναυτικής Ιστορίας μεσώ της Συριανής Ιστορίας.

Στεκόμαστε υπερήφανοι νησιώτες ναυτικοί ενάντια στις φουρτούνες και στους δύσκολους καιρούς οδηγώντας το πλοίο των Ναυτικών Εορτών Σύρου με σύνεση, εμπειρία, σοφία και σιγουριά στην Ιστορία και στο μέλλον.

Θερμές ευχαριστίες και Συγχαρητήρια στην Δρ Αικατερίνη Γλυκού Φωτενιά για την αξιόλογη επιστημονική και σοβαρή εργασία της στον τομέα της υπεύθυνης των Δημοσίων Σχέσεων των  Ναυτικών Εορτών Σύρου.

Πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Ναυτική Ιστορία και στους Θαλασσινούς.
Την Επόμενη εβδομάδα ανακοίνωση του εντυπωσιακού και απόλυτα ενδειαφέρονος προγράμματος.
1 - Σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Ιστορίας και την Δημοτική Βιβλιοθήκη Της Σύρου. Δυο μοναδικές παρουσιάσεις. (Περισσότερα στην παρουσίαση του προγράμματος την ερχόμενη Δευτέρα.)


  Δρ . Κατερίνα Γλυκού- Φωτεινιά  ,  PhD   

Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής  και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων των ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΣΥΡΟΥ  

       Αντιπρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Χίου , Οινουσσών και Ψαρών   

        Δρ . Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας   

        Επίτιμος Διδάκτωρ Δημοσιογραφίας  

και ΜΜΕ      λέκτωρ Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου του Birmingham   

        Τηλ  6932861658 

 

Νίκος Σιδηρόπουλος  

Τριαθλητής - Μαραθωνοδρόμος,  Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής επί ειδικών Αθλητικών και Ιστορικών Θεμάτων. Άμεσος απόγονος (εγγονός) του Τελευταίου Ήρωα Φαροφύλακα του Φάρου της Σύρου που διέσωσε την Ελληνική σημαία όταν η Σύρος καταλείφθηκε από τους Γερμανούς και που σήμερα ύστερα από την ευγενική δωρεά της οικογένειας Σιδηροπούλου-Βιτσαρά  φυλάσσεται ως μοναδικό κειμήλιο στο Πολεμικό Ναυτικό. 

 

Παναγιώτης Κουλουμπής  

Εμπνευστής και Προϊστάμενος της Οργανωτικής Επιτροπής Των Ναυτικών Εορτών Σύρου 

Δημοσιογράφος Ειδικός στην Ιστορική Έρευνα, Ερευνητής τοπικής Ιστορίας Συγγραφέας, Αρθρογράφος Ιστοριογράφος. 

Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων και Συγγραφέων Τουρισμού και Πολιτισμού FIJET 

Τηλ: 6945682009 - 2281088286 


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Ναυτική Ιστορία και στους Θαλασσινούς. Την Επόμενη εβδομάδα ανακοίνωση του εντυπωσιακού και απόλυτα ενδειαφέρονος προγράμματος... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION