Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Οι κορυφαίοι – διακριθέντες παραγωγοί στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε το Bellisimo και τον Θανάση Μπέλλο στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Action In Greece !


Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη – στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ απ΄το Α έως το Ω . Η  Ελληνική Γαστρονομία αποκτάει τη θέση που της αξίζει , κάτω απ΄την Παγκόσμια οικογένεια του brand name της δράσης Action In Greece – με τη σφραγίδα του Ομίλου ΜΜΕ , τηλεοπτικών παραγωγών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινηματογράφησης  και global προώθησης της Sigma Media Group .

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί τον κορυφαίο οδηγό γεύσης και ποιότητας – που επιβραβεύει τα Ελληνικά προιόντα και τους Έλληνες  παραγωγούς –  που με πολύ σεβασμό και καθημερινή  προσπάθεια – αφήνουν το ύψιστο αποτύπωμα τους στο τραπέζι μας  . 

                       Α΄φάση ένταξης στην κορυφή  : Ιανουάριος  – Ιούνιος  2022

#Action_In_Greece

#ΑΩ_Action_In_Greece
#The_Anthology_of_Greek_Gastronomy
#actioningreece

#Action_In_Greece_MCF_5th_anniversary_celebration


Ας καλωσορίσουμε στην Παγκόσμια οικογένεια του Action In Greece , τα εξαιρετικά προιόντα της εταιρείας Bellisimo και τον ιδρυτή της εταιρείας , Θανάση Μπέλλο - που έχει μια μοναδική ικανότητα στο να επιλέγει τα κορυφαία προιόντα της Ελλάδας , από μικρούς παραγωγούς και να τα προσφέρει στο κοινό ευφάνταστα και δυναμικά .

Ο δημιουργός της εταιρείας Bellisimo ,
Θανάσης Μπέλλος

Στα δίκτυα της Sigma , έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο της Γαστρονομίας στην Ελλάδα και να μάθουμε τα πάντα για την εταιρεία Bellisimo .

Καλώς ήρθατε στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ !


Sigma Press Office : Πως ξεκίνησε το  bellisimo; Πως γεννήθηκε η ιδέα. Πως βαπτίστηκε με αυτό το όνομα.

Θανάσης Μπέλλος  :  Με δραστηριότητα επί σειρά ετών σε επιτελικές θέσεις, όπως αυτές του διευθυντή παραγωγής, υπευθύνου πωλήσεων, key account manager, οι πωλήσεις και ειδικά οι πωλήσεις προϊόντων που παράγονται από την Eλληνική γη, πάντα με γοήτευαν. Έχοντας την απαραίτητη εμπειρία, τις επαγγελματικές συναναστροφές και τα απαιτούμενα εχέγγυα επιχειρηματικότητας, ξεκίνησε μια ανζήτηση μου ανά την Ελλάδα για την ανεύρεση ποιοτικών προϊόντων που παράγονται από Έλληνες παραγωγούς. Η βάπτιση έχει πιο πολύ να κάνει με ένα λογοπαίγνιο που εμπλέκει το επώνυμό μου και τη λέξη ωραίο, ποιοτικό, όπως η γκάμα των προϊόντων που εμπορευόμαστε καθημερινά. Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς γιατί δεν προέκυψε κάποια άλλη, Ελληνική, γιατί όχι και αρχαία Ελληνική λέξη. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μέσα στα σενάρια του ονόματος και μια – δύο τέτοιες λέξεις. Ορμώμενοι, όμως από το γεγονός της επέκτασής μας εκτός των συνόρων μας και έχοντας κατά νου ένα απλό, ξενόγλωσσο ενδεχομένως όνομα, που να συνδέεται και κατά κάποιο τρόπο και προσωπικά με το όνομά μου (αφού προσωπική είναι έτσι κι αλλιώς η επαφή και οι συναναστροφές οι καθημερινές με προμηθευτές και πελάτες) καταλήξαμε στο συνδυασμό – λογοπαίγνιο αυτό.

 

Sigma Press Office :  Μιλήστε μας για εσάς προσωπικά, παρουσιάζοντας στο Παγκόσμιο κοινό ότι πρέπει να γνωρίζει για εσάς και πως μπορεί να έρθει κάποιος σε επαφή μαζί σας για μια γνωριμία ή ανταλλαγή απόψεων και δημιουργίας ή για κάποια συνεργασία.

Θανάσης Μπέλλος  : Πιστεύω ότι καλύτερα να μιλούν οι άλλοι για εμάς, αλλά κυρίως οι πράξεις μας. Αυτό που θα ήθελα μόνο να πω είναι ότι όλη η φιλοσοφία της Bellisimo είναι η προσωπική προσπάθεια και αναζήτηση των κορυφαίων Ελληνικών προϊόντων. Όλο αυτό γίνεται με πραγματική αγάπη γι’ αυτόν τον μοναδικό  θησαυρό που μας παρέχει ο τόπος μας, η Ελληνική γη και φύση. Είναι μια διαρκής προσπάθεια ανάδειξής του. Μπορεί κανείς να μας βρει στη σελίδα μας www.bellisimo.gr όπου λειτουργεί και το online κατάστημά μας https://shop.bellisimo.gr, όπου υπάρχουν όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας. Απαντούμε προσωπικά σε όλα τα αιτήματα είτε ηλεκτρονικά, είτε τηλεφωνικά. Μπορεί κανείς να μας επισκεφτεί και στο χώρο μας μετά από ραντεβού.

 


Sigma Press Office :  Πόσο δύσκολη ήταν η περίοδος απ’ την αρχική δημιουργία της εταιρείας έως σήμερα.

Θανάσης Μπέλλος  : Αν λάβουμε υπόψη ότι το ξεκίνημα μας βρήκε μέσα σε μια πραγματικά δύσκολη συγκυρία, την μεγάλη οικονομική κρίση που όλοι γνωρίζουμε τα αποτελέσματα που είχε και έχει για την Ελλάδα, τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα. Ακολούθως οι συνθήκες πανδημίας που ζήσαμε, όλοι γνωρίζουμε πόσο αρνητικά επηρέασαν το επιχειρείν. Το ότι είμαστε εδώ να προσφέρουμε προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς, να συνεχίζουμε να το κάνουμε, να προσθέτουμε συνέχεια νέους κωδικούς, σημαίνει ότι περάσαμε από σαράντα κύματα και καταφέραμε όχι μόνο να βγούμε στην επιφάνεια αλλά και να αναδείξουμε αυτή την κληρονομιά που μας έχει δώσει η Ελληνική γη, τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που παράγονται από αυτήν.

 


Sigma Press Office :  Μιλήστε μας για όλη την γκάμα των προιόντων . Ποιά απ’ αυτά τα προιόντα έχουν τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στην παραγωγή τους.

Θανάσης Μπέλλος  :  Η γκάμα μας περιλαμβάνει χειροποίητα ζυμαρικά, ανεπερξέργαστο – φυσικό αλάτι Μεσολογγίου (ψιλό, χονδρό, αφρίνα), μείγματα μπαχαρικών, κεραμικοί μύλοι με έτοιμα μίγματα πολλών και διαφόρων συνδυασμών μπαχαρικών, chutney, χειροποίητες μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού με ζάχαρη και χωρίς ζάχαρη, Ελληνικό μέλι, χειροποίητες μαγιονέζες, ελιές σε διάφορες ποικιλίες, βαλσάμικο dressing με πολλές γεύσεις, ειδικά προϊόντα όπως κρίταμο, καπνιστό λάδι, καϊνάρι κλπ, χειροποίητα σαπούνια σε μεγάλη ποικιλία, κηραλοιφές, πολλές ιδέες και σετ δώρων για τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και επαγγελματικά δώρα. Γενικά ό,τι προϊόν είναι χειροποίητο έχει μια ειδική και πιο δύσκολη διαδικασία παραγωγής και κάποια από τα προϊόντα έχουν περιορισμένη διαθεσιμότητα εξαιτίας του εποχικού και γεωγραφικού τους χαρακτήρα.

 



Sigma Press Office : Ποιά προϊόντα είναι αυτά που επιλέγει περισσότερο το κοινό και γιατί.

Θανάσης Μπέλλος  :  Το κοινό προτιμά γενικά τα προϊόντα που είναι χειροποίητα, παραδοσιακά, τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη, τα προϊόντα που έχουν ελαιόλαδο.

 

Sigma Press Office :   Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν , που δεν λείπει σχεδόν ποτέ απ’ το τραπέζι σας.

Θανάσης Μπέλλος  :  Είναι πολλά τα προϊόντα που ξεχωρίζω και είναι αρκετά δύσκολη η ερώτηση για να πάρω μια εύκολη απόφαση, μιας και τα  βλέπω όλα ως ξεχωριστά, ξέρω την ιστορία του κάθε προϊόντος, τον άνθρωπο που το παράγει, τη διαδικασία παραγωγής, με πολλούς βρίσκομαι και παρών κατά τη διαδικασία παραγωγής τους, οπότε θα προσπαθήσω να διαλέξω ένα έχοντας υπόψη μου όλα τα παραπάνω. Αυτό λοιπόν που θα διάλεγα, είναι ένα προϊόν που με έχει εκπλήξει και εμένα ευχάριστα. Δεν είναι άλλο από το Εξαιρετικό Παρθένο Καπνιστό Ελαιόλαδο. Προέρχεται από την όμορφη Κρήτη μας. Καπνίζεται φυσικά χρησιμοποιώντας κουκούτσια ελιάς, ξύλο καρυδιάς, βελανιδιάς και οξιάς. Το γευστικό αποτέλεσμα πραγματικά θα σας εκπλήξει.

 


Sigma Press Office :  Ποιά απ’ τα προϊόντα σας θα χαρακτηρίζαμε καινοτόμα, διαφορετικά ή θα

τους δίνατε τον τίτλο  ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΡΑΜΑ ΠΑΝΩ Σ΄ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ;

Θανάσης Μπέλλος  : 

1.       Εδώ θα αναφέρω το Καϊνάρι (παραδοσιακό ρόφημα της Λέσβου, ένα αφέψημα με βαθυκόκκινο χρώμα, το οποίο πίνεται χειμώνα - καλοκαίρι, με μοναδική γεύση, αλλά και με ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό).

2.       Στο ίδιο μήκος κύματος ο Κρίταμος (όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται «η τροφή του μέλλοντος». Χρησιμοποιείται σε όλες τις σαλάτες και είναι εξαιρετικός μεζές για τσίπουρο και ούζο).  

3.       Οι μαρμελάδες αλλά και τα γλυκά κουταλιού χωρίς ζάχαρη. Προϊόντα τα οποία είναι χειροποίητα. Τα ξεχωρίζω για την ωραία, απαλή, γλυκιά και αρωματική γεύση.

4.       Χειροποίητη μαγιονέζα, χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη. Και κανονική, αλλά και για όσους προτιμούν light.

 


Sigma Press Office :  Ποιά ήταν η πιο σημαντική στιγμή της Bellisimo μέχρι σήμερα .

Θανάσης Μπέλλος  :  Από τις πιο σημαντικές στιγμές της bellisismo ήταν οι βραβεύσεις των προϊόντων μας αλλά και η αναγνώριση από καταξιωμένους σεφ που δημιούργησαν μοναδικές συνταγές με τα προϊόντα μας. Και συγκεκριμένα η βράβευση στην έκθεση «7η EXPOTROF» 24-26 Ιανουαρίου 2020, όπου μετά από γευσιγνωσία που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα προϊόντα μας «Καϊνάρι Bellisimo» και «Σάλτσα Ντομάτας Bellisimo», απέκτησαν 2  και 3 αστέρια ποιότητας αντίστοιχα. 






Sigma Press Office :  Ποιά είναι τα μελλοντικά σχέδια της bellisimo;

Θανάσης Μπέλλος  : Στόχος μας είναι να φέρουμε αυτά τα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα σε όσα περισσότερα σπίτια μπορούμε και να τα προσφέρουμε με αγάπη, για να απολαμβάνουν οι καταναλωτές καθημερινά τα ευεργετικά τους οφέλη για την υγεία. Πρωτίστως στην Ελλάδα, αλλά και με σχέδια για επέκταση των πωλήσεων  των προϊόντων μας και σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο.



Sigma Press Office :Δώστε μας την αγαπημένη  συνταγή της οικογένειας σας , με την υπογραφή των προιόντων bellisimo ( κείμενο με φωτογραφία ) ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ΄ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ.

Θανάσης Μπέλλος  :  Υπάρχουν πολλές συνταγές και συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν με τα προϊόντα μας. Στο site μας μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές. Καταξιωμένοι σεφ δημιουργούν με τα προϊόντα μας. Είτε πρόκειται για κυρίως πιάτα, είτε για σαλάτες αλλά και γλυκά, θα διαπιστώσετε ότι τα προϊόντα Bellisimo έχουν μια ιδιαίτερη θέση σε κάθε συνταγή, αλλά και σε κάθε κουζίνα.

 



Distinguished by the 
” 5 stars “
of THE ANTHOLOGY
OF GREEK GASTRONOMY



Website www.bellisimo.gr

Eshop https://shop.bellisimo.gr

Facebook https://www.facebook.com/bellisimo.gr/

Instagram https://www.instagram.com/bellisimogr/

Youtube https://www.youtube.com/channel/UCChgGhSV1rXK8xXbkQSe13Q/videos

Linked https://www.linkedin.com/in/bellosthanasis/




                                            Distinguished report – Edited by Sigma Press Office




  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι κορυφαίοι – διακριθέντες παραγωγοί στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε το Bellisimo και τον Θανάση Μπέλλο στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Action In Greece ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION