Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Οι κορυφαίοι – διακριθέντες παραγωγοί στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε την Konos Hill - τη Μαρία Μιχελή και τους αδελφούς Αδαμίδη , στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Action In Greece !

 Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη – στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ απ΄το Α έως το Ω . Η  Ελληνική Γαστρονομία αποκτάει τη θέση που της αξίζει , κάτω απ΄την Παγκόσμια οικογένεια του brand name της δράσης Action In Greece – με τη σφραγίδα του Ομίλου ΜΜΕ , τηλεοπτικών παραγωγών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινηματογράφησης  και global προώθησης της Sigma Media Group .

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί τον κορυφαίο οδηγό γεύσης και ποιότητας – που επιβραβεύει τα Ελληνικά προιόντα και τους Έλληνες  παραγωγούς –  που με πολύ σεβασμό και καθημερινή  προσπάθεια – αφήνουν το ύψιστο αποτύπωμα τους στο τραπέζι μας  . 

                       Α΄φάση ένταξης στην κορυφή  : Ιανουάριος  – Ιούνιος  2022


#Action_In_Greece
#ΑΩ_Action_In_Greece
#The_Anthology_of_Greek_Gastronomy
#actioningreece

#Action_In_Greece_MCF_5th_anniversary_celebration

Ας καλωσορίσουμε στην Παγκόσμια οικογένεια του Action In Greece , τα εξαιρετικά προιόντα ελαιολάδου και ελιάς της εταιρείας Konos Hill  και τους  δημιουργούς της εταιρείας  Μαρία Μιχελή και Βασίλη και Δημήτρη Αδαμίδη .

Βασίλης ( αριστερά ) και Δημήτρης Αδαμίδης 






Distinguished by the 
” 5 stars “
of THE ANTHOLOGY
OF GREEK GASTRONOMY



Στο βορειότερο σημείο της Ελλάδας η εταιρεία Konos Hill καλλιεργεί , εδώ και τέσσερις γενιές, την τοπική ποικιλία Μάκρης στον παραδοσιακό ελαιώνα.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν τη δυνατότητα εξαγωγής «εν ψυχρώ» του ελαιολάδου τους, στο ιδιόκτητο διφασικό τους ελαιοτριβείο, λίγες μόλις ώρες από τη συγκομιδή των ελιών.

Τα τελικά προϊόντα ελαιολάδου αποθηκεύονται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενο περιβάλλον μέχρι και την εμφιάλωσή τους.

Οι επιτραπέζιες ελιές επεξεργάζονται με φυσικό τρόπο και τα τελικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, μαρτυρούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ποικιλίας Μάκρης και του λόφου Κώνου (Konos)!






Distinguished report – Edited by Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι κορυφαίοι – διακριθέντες παραγωγοί στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε την Konos Hill - τη Μαρία Μιχελή και τους αδελφούς Αδαμίδη , στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Action In Greece ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION