Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Παναγιώτης Κουλουμπής : "Προσχωρούμε μπροστά με ανοικτό πνεύμα ομοψυχίας, συνεργασίας και σεβασμού για το καλό της Σύρου μας!"

Η αναβίωση των Αυθεντικών Ναυτικών Εορτών Της Σύρου έχει ευαισθητοποιήσει και αγγίξει ένα ευρύτατο φάσμα ανθρώπων του πολιτισμού, της ιστορίας, της ναυτιλίας και διαφόρων υψηλών κυβερνητικών και θεσμικών παραγόντων.

Καλωσορίζουμε με ευγνωμοσύνη την σπουδαία Αιγίδα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και νησιώτικης πολιτικής. Η στήριξη και η υποστήριξη του απολυτού θεσμικού Ναυτιλιακού Κυβερνητικού οργανισμού της χώρος στις Ναυτικές Εορτές Σύρου είναι η απόδειξη πως η ιστορική αυτή γιορτή εχ3ει πάρει την άξια που της πρέπει και πλέον ταξιδεύει το νησί μας στα πέρατα του κόσμου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργόν Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , κ . Ιωάννην Πλακιωτάκην και τον Υφυπουργόν Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , κ. Κώσταν Κατσαφάδον για την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη τους στην ανιδιοτελή και ειλικρινή προσπάθεια μας καθώς επίσης και την υπερδραστήρια Δρ. Αικατερίνη Γλυκού υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων και γραφείου τύπου των Ναυτικών Εορτών Σύρου για την εξαιρετική εργασία την οποία εξασκεί από την θέση αυτήν.

Προσχωρούμε μπροστά με ανοικτό πνεύμα ομοψυχίας, συνεργασίας και σεβασμού για το καλό της Σύρου μας.

Και αυτό ακριβώς αυτοί που το κατανοούν και το αναγνωρίζουν μας υποστηρίζουν και μας συνοδεύουν.

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παναγιώτης Κουλουμπής : "Προσχωρούμε μπροστά με ανοικτό πνεύμα ομοψυχίας, συνεργασίας και σεβασμού για το καλό της Σύρου μας!" Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION