Κυριακή 8 Μαΐου 2022

9th NGFL & GRADUATE FASHION «Back to the future» , σήμερα ρίχνει αυλαία η κορυφαία συνύπαρξη μόδας και τέχνης !

 Το 9o NGFL ολοκληρώνεται σήμερα   στο Περιστύλιο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με  τους εκατοντάδες εντυπωσιασμένους  επισκέπτες που έδειξαν  το ενδιαφέρον τους και πήραν πρόσκληση για να δουν τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών και να παρακολουθήσουν τα fashion shows. Το ιδιαίτερο αυτό event για μια ακόμα φορά  απέδειξε ότι η τέχνη, σε όλες της τις εκφάνσεις, εξελίσσεται και δημιουργεί παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντά ο σύγχρονος κόσμος. Αυτός είναι και ένας τρόπος με τον οποίο οι δημιουργοί το αποδεικνύουν, μέσα από έργα τέχνης, γλυπτά, κοσμήματα και ευφάνταστα ρούχα, σε μια ανατρεπτική εκδήλωση ιδιαίτερης αισθητικής.

Ύστερα από τρία χρόνια σχεδόν επαγγελματικής απραξίας, το NGFL επέστρεψε δυναμικά πραγματοποιώντας μάλιστα την έναρξη των δύο από τους στόχους που είχε προαναγγείλει.

Την επισημοποίηση του Graduate Fashion και τη θεσμοθετηση του στην Ελλάδα σαν τη γέφυρα μεταξύ της εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας για τους ταλαντούχους σπουδαστές των Ελληνικών σχολών Μόδας και την αρχή της διεθνοποίησης του, με σκοπό την ολοκλήρωση μιας Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας για τους new designers. Αυτή η αρχή επιβεβαιώθηκε με την παρουσία και τη συμμετοχή της Accademia della Moda από την Ιταλία, η οποία με 2 ταλαντούχους σχεδιαστές και καλεσμένους πολλούς επίσημους έδωσε  το παρόν μαζί με 6 Ελληνικές σχολές εχθές . 

Στην υλοποίηση αυτού του project αρωγοί η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ και το Ελληνο Ιταλικό Επιμελητήριο.

Ο χώρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας δεν επιλέχθηκε τυχαία. Είναι το σημείο ένωσης της ιστορίας και του σύγχρονου πολιτισμού. Αυτός ο industrial χώρος δίπλα στη θάλασσα που ενώνει την Αθήνα με τη πόλη του Πειραιά ανταποκρίνεται απόλυτα στο concept που πρεσβεύει το event από την αρχή της ύπαρξής του.

Σε αυτήν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα οι νέοι σχεδιαστές έκαναν το ντεμπούτο τους και συστήνονται στο κοινό που λατρεύει τη Μόδα και έρχεται να γνωρίσει από κοντά τις καινούριες σχεδιαστικές υπογραφές.

Η επίσημη έναρξη του event έγινε με την παρουσία του Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη, και πολλών εκπροσώπων του Τύπου.

Οι χορηγοί μας smart moving media και bianco nero υποδέχτηκαν τους παρόντες.

Διοργάνωση: Stalexpo τηλ. 2108214687 Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου

Χορηγός Επικοινωνίας : Sigma Media Group

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 9th NGFL & GRADUATE FASHION «Back to the future» , σήμερα ρίχνει αυλαία η κορυφαία συνύπαρξη μόδας και τέχνης ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION