Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Μια κινηματογραφική παραγωγή έγινε για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού με τίτλο "Κάπου δίπλα σου είμαι κι εγώ" σε μουσική και στίχους του Ελληνοϊταλού τραγουδοποιού και συγγραφέα Costantino Salis ...

          

Μια κινηματογραφική παραγωγή έγινε για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού με τίτλο "Κάπου δίπλα σου είμαι κι εγώ" σε μουσική και στίχους του Ελληνοϊταλού τραγουδοποιού και συγγραφέα Costantino Salis, που είναι γνωστός στην Ιταλία από τις συνεργασίες του με επώνυμους καλλιτέχνες της Ιταλικής Μουσικής Σκηνής αλλά και από τα συγγραφικά του έργα.

Το τραγούδι είναι ένα ντουέτο που ερμηνεύει ο ίδιος μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο. Το τραγούδι κυκλοφορεί με τους ίδιους ερμηνευτές και στα ιταλικά με τίτλο "ACCANTO A TE" (ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ).

Το βίντεο κλιπ έχει ανέβει στο YouTube και το τραγούδι κυκλοφορεί σαν digital cd single - ξεχωριστά - στα ελληνικά και ιταλικά από την εταιρεία Alpha records σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο βίντεο κλιπ έχει ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Παλαντζίδης και η ηθοποιός Δανάη Νεονάκη, που σύμφωνα πάντα με το σενάριο, διατηρεί παράλληλα ερωτική σχέση με τον Costantino Salis και τον Λάκη Παπαδόπουλο. Στο τέλος οι δυο άντρες δοκιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη καθώς βλέπουν ξαφνικά την αγαπημένη τους να περπατάει αγκαλιά με τον Τάσο Παλαντζίδη.

Η σκηνοθεσία και το μοντάζ είναι του Τζαννέτου Κομηνέα, ενώ η επιμέλεια παραγωγής του τραγουδιού αλλά και του βίντεο κλιπ ανήκει στον Κώστα Γόνη (dj Gonis).

Θα διαπιστώσετε πω πρόκειται πραγματικά για μία ταινία μικρού μήκους!!! 

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια κινηματογραφική παραγωγή έγινε για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού με τίτλο "Κάπου δίπλα σου είμαι κι εγώ" σε μουσική και στίχους του Ελληνοϊταλού τραγουδοποιού και συγγραφέα Costantino Salis ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION