Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Ας ξεναγηθούμε λοιπόν στις Εκθέσεις μας… με ένα μόνο κλικ !

                           

                           Athens Virtual Gallery – Virtual Gallery | Online Exhibition Experience

Η ομάδα της Civil Art σας καλωσορίζει στην Athens Virtual Gallery

Στον «ψηφιακό» χώρο όπου ζωγράφοι, εικαστικοί, φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, εκθέτουν τα έργα τους σε κοινό… από όλο τον κόσμο!

Η Civil Art δημιούργησε μια πλατφόρμα με σκοπό οι καλλιτέχνες να εκθέτουν και  να προωθούν τα έργα τους, ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας τους. Με αυτόν τον τρόπο έχουν τη δυνατότητα να έρχονται σε επαφή με κοινό, επιμελητές, λάτρεις - συλλέκτες και φυσικά άλλους καλλιτέχνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Όσον αφορά στον επισκέπτη, η Athens Virtual Gallery έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να  δίνει  πλήρη δυνατότητα ξενάγησης στην έκθεση και απεριόριστο χρόνο με τα έργα τέχνης!

Η ανάγκη του φυσικού χώρου και η σημασία τα έργα να παρουσιάζονται «ζωντανά», είναι πάρα πολύ σημαντική. Κάποιες φορές, όμως, αυτό δεν είναι εφικτό, έτσι η Athens Virtual Gallery δημιούργησε ένα φιλόξενο χώρο όπου γνωστοί εικαστικοί αλλά και νέοι καλλιτέχνες βρίσκουν ψηφιακή «στέγη».

Σε μία διαδραστική σχέση και συνεργασία με γκαλερί από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, η AVG φέρνει στον ψηφιακό της χώρο έργα που εκτέθηκαν φυσικά, αλλά και δίνει ψηφιακά έργα για να εκτεθούν φυσικά.


https://athensvirtualgallery.com/


Ας ξεναγηθούμε λοιπόν στις Εκθέσεις μας… με ένα μόνο κλικ!

 

“Εφ’ όλης της Ύλης”

Κώστας Καλδάρας

Ο χορός, η μουσική, τα πορτραίτα, το κρασί, ο καπνός  “μπλέκουν” στην νέα Έκθεση του Κώστα Καλδάρα.

Εφ’ όλης της Ύλης” μας παρουσιάζεται ο εικαστικός Κώστας Καλδάρας και το κάρβουνο, το λάδι και το μολύβι “ζωντανεύουν” εικόνες, πρόσωπα, στιγμές.

Πολυσχιδής καλλιτέχνης, αφήνει για λίγο την μουσική του ή μάλλον πιο σωστά, ζωγραφίζει τη μουσική, την έμπνευση, τη νύχτα, τις αισθήσεις, δίνει χρώματα στους ήχους. 


'RAWoman'
'BY DIMITRIS THE ATHENS'

Η μοναξιά του φωτογράφου, το άπειρο γεμάτο αγωνία, το άπειρο της γυναίκας, της αρχής, του τέλους, της ατέλειας και της τελειότητας.

Ο Δημήτρης Στρατάκης, έχοντας παρακαταθήκη 20 Εκθέσεις ανά τον κόσμο, έρχεται στην Athens Virtual Gallery να μας παρουσιάσει την σειρά του «Γυναίκες».

Με την ειλικρίνεια του αληθινού, «γυμνός από τεχνικό φωτισμό», έξω από το φωτογραφικό στούντιο, μας δείχνει τις γυναίκες, γοητεύει και γοητεύεται απ’ το σκοτάδι τους, καλωσορίζει και αγκαλιάζει το φως τους.

 

Άλλωστε όπως δηλώνει και ο ίδιος πάντα πιστεύει στο Ιερό Φυσικό Φως.

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ας ξεναγηθούμε λοιπόν στις Εκθέσεις μας… με ένα μόνο κλικ ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION