Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Σ΄αυτή την δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι μας , έρχεται μια εκπομπή να φωτίσει τις σκοτεινές μας ημέρες !!!


Με μηνύματα αισιοδοξίας και διάθεση για βοήθεια του κοινού , έρχεται το νέο concept της εκπομπής που θα υποστηριχτεί απ΄τη Sigma Productions την ερχόμενη σεζόν 2022 .

Η εκπομπή - της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2021 - ασχολείται με  θέματα που έχουν προκύψει απ΄την πανδημία κι έχουν αλλάξει τις ζωές μας .

Οι εκπομπές θα έχουν έντονο το στοιχείο του reality και θα πρωταγωνιστούν άνθρωποι της διπλανής πόρτας με την υποστηρικτική βοήθεια επαγγελματιών ηθοποιών, που κάθε φορά θα υποδύονται κι έναν διαφορετικό ρόλο για χάρη ενός χρήσιμου  σεναρίου , που θα προσφέρει πληροφορίες και ιδέες στο κοινό.

Στόχος της εκπομπής το χαμόγελο και τίτλος της εκπομπής 

ΟΛΑ ΚΑΛΑ !

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας δυό νέοι άνθρωποι με ευφάνταστες ιδέες , οι κύριοι Κώστας Σπανομαρίδης και Αλέξανδρος Βογιατζάκης .

Η Σοφία Στάμου θα είναι στο τιμόνι της παραγωγής .

Ας αγκαλιάσουμε αυτή την νέα εκπομπή και ας ευχηθούμε ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ σε όλα τα σπιτικά της πολύπαθης χώρας μας και στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι παγκοσμίως .


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σ΄αυτή την δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι μας , έρχεται μια εκπομπή να φωτίσει τις σκοτεινές μας ημέρες !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION