Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Η συνέντευξη επιλογής προσωπικού αποτελεί ενδεχομένως το πιο καθοριστικό στάδιο για την απόκτηση της θέσης εργασίας που διεκδικεί ένας υποψήφιος και την πρόσληψή του...

 Online #Jobday «Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού»

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στις 12.00

Ιδανικά συμπληρώνονται οι επιτυχημένες δράσεις του skywalker.gr στον χώρο της εργασίας με άλλο ένα διαδικτυακό #JobDay, το οποίο εντάσσεται στη δέσμη πρωτοβουλιών του skywalker.gr «Βγαίνουμε μπροστά», με τίτλο «Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού».

Την Πέμπτη στις 19 Νοεμβρίου 2020 στις 12.00 συντονιζόμαστε με άλλη μια live συνάντηση στο Facebook του skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα και στο site «Βγαίνουμε Μπροστά».

Πρόκειται για μια δράση που απευθύνεται σε όσους αναζητούν εργασία ή επιθυμούν να κάνουν μια αλλαγή στην καριέρα τους και έχει ως στόχο την ενδυνάμωσή τους με την ανάπτυξη απαραίτητων ικανοτήτων, γνώσεων, αλλά και δεξιοτήτων, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αναζήτησης εργασίας.

Η συνέντευξη επιλογής προσωπικού αποτελεί ενδεχομένως το πιο καθοριστικό στάδιο για την απόκτηση της θέσης εργασίας που διεκδικεί ένας υποψήφιος και την πρόσληψή του. Ωστόσο πολλές φορές δημιουργούνται απορίες αναφορικά με το συγκεκριμένο στάδιο και την κατάλληλη προετοιμασία για αυτό.

Δύο ειδήμονες του αντικειμένου θα κληθούν να απαντήσουν σε 20 πολύ δημοφιλείς ερωτήσεις που αφορούν τη διαδικασία της συνέντευξης με βάση την εμπειρία τους, ο κ. Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος, Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού και Ιδρυτής της Human Value και η κα Νέλλη Μπέλκη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Εκπαιδευτικός, Μέντορας.

Το Online #Jobday «Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού» θα συντονίσει η κα Δώρα Φούντα, Κοινωνιολόγος, Coach και Mentor.

Η διαδικτυακή ημερίδα θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα μέσω της πλατφόρμας Facebook του skywalker.gr ώστε το κοινό να μπορεί να την παρακολουθήσει, καθώς και να υποβάλει γραπτώς τα ερωτήματά του. Θα μεταδοθεί επίσης live από το site vgainoumemprosta.skywalker.gr (χωρίς τη δυνατότητα παρεμβάσεων). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://jobdays.gr/, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Facebook Event: Online #Jobday «Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού».

https://jobdays.gr/jobdays2020/online-jobday-synentefxh-epiloghs-prosopikou

Η διοργάνωση της online ημερίδας πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγοί επικοινωνίας

SIGMA MEDIA GROUP, STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, MAD, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, BUSINESS NEWS.GR, VORIA.GR, E-RADIO, E-DAILY, THAT’S LIFE, ENALLAKTIKOS.GR,  PINK.GR, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, BUSINESS WOMAN, FLOW MAGAZINE, ECOZEN.GR, LET IT BE.GR, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, 

Skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ. 231), 

mkatsaprini@skywalker.gr

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η συνέντευξη επιλογής προσωπικού αποτελεί ενδεχομένως το πιο καθοριστικό στάδιο για την απόκτηση της θέσης εργασίας που διεκδικεί ένας υποψήφιος και την πρόσληψή του... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION