Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Εργασία στην Ελλάδα - «Βγαίνουμε Μπροστά»...

Online ημερίδα: «StartUp Today» Το skywalker.gr μέσα από τη δέσμη πρωτοβουλιών του GRBossible υποστηρίζει τη νεοφυή επιχειρηματικότητα και διοργανώνει την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 στις 13:00 τη δίωρη online ημερίδα με θέμα «StartUp Today». Συντονιζόμαστε με μια live συνάντηση στο Facebook του skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα και το site «Βγαίνουμε Μπροστά».

Στόχος της ημερίδας είναι η συζήτηση γύρω από τις νέες ανάγκες, τις ευκαιρίες αλλά και τους προβληματισμούς που δημιουργούνται στο δυναμικό περιβάλλον της νεοφυούς επιχειρηματικότητας εν μέσω πανδημίας.

Η συζήτηση θα κινηθεί γύρω από τους ακόλουθους άξονες:

§ Πώς αποτυπώνεται το ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα μετά την έναρξη της πανδημίας;

§ Πώς το οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας αγκαλιάζει τις κλιμακούμενες αλλαγές;

§ Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες και ποια τα εργαλεία που ανταποκρίνονται στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται;

Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα μέσω της πλατφόρμας Facebook του skywalker.gr, ώστε το κοινό να μπορεί να παρακολουθήσει αλλά και να υποβάλει γραπτώς τα ερωτήματά του. Θα μεταδοθεί επίσης live από το site vgainoumemprosta.skywalker.gr (χωρίς τη δυνατότητα παρεμβάσεων).

Την ημερίδα συντονίζει η δημοσιογράφος και διευθύντρια επικοινωνίας του Junior Achievement Greece, Μαρία Γιαννέτου, ενώ σε αυτή συμμετέχουν εκπρόσωποι θεσμικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και startuppers.

Στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετάσχουν:

§ Σπύρος Αρσένης, Δρ., Συντονιστής προγράμματος NBG Business Seeds

§ Μιχάλης Δρίτσας, Διευθυντής Γραφείου του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Δρ. Χρ. Δήμα, αρμόδιου για το χαρτοφυλάκιο Έρευνας – Τεχνολογίας – Καινοτομίας § Γιώργος Καραθανάσης, Co-founder and Sales director of Hotellisense § Γιώργος Μέγας, H2020 National Contact Point & EITHealth Coordinator – EKT

§ Αντιγόνη Μολοδάνωφ, Executive Director at MIT Enterprise Forum Greece (MITEF Greece)

§ Θεόδωρος Ποτήρης, Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Μηχανικός, Airbots

§ Κατερίνα Σαριδάκη, Διευθύντρια, CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.bossible.gr, ενώ μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Facebook Event: Online Ημερίδα: «StartUp Today».

Η διοργάνωση της online ημερίδας πραγματοποιείται με την πολύτιμη συμβολή των:

Χορηγοί επικοινωνίας

SIGMA MEDIA GROUP, STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, TVSTAR.GR, ΕΠΙΧΕΙΡΩ, BUSINESS NEWS.GR, ZOUGLA.GR, STARTUPPER, STARTUP.GR E-RADIO, E-DAILY, INFOCOM.GR, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, DEAL NEWS, ENALLAKTIKOS.GR, PINK.GR, FLOW MAGAZINE, ΟΜΟΡΦΗ ΖΩΗ, LET IT BE.GR, BUSINESS WOMAN, ECOZEN.GR, SUPPORTBUSINESS.GR, SETTLE.GR, STENTORAS.GR

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director,

Skywalker.gr, 210 9730280 (εσωτ. 231),

mkatsaprini@skywalker.gr


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εργασία στην Ελλάδα - «Βγαίνουμε Μπροστά»... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION