Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

«ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...»: Μάκης Παπαδάτος : Δημοσιογράφος – Ιδρυτής της εταρείας Typografos.Gr #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv !

Για μένα το «εργάζομαι από το σπίτι» δεν είναι κάτι καινούργιο. Απ΄τα πρώτα μου βήματα στη δημοσιογραφία έπαιρνα δουλειά για το σπίτι, μετά είχα τις δικές μου επαγγελματικές δραστηριότητες, πάλι δουλειά στο σπίτι…
Αλλά το «μένω στο σπίτι» ήταν άγνωστες λέξεις κι η αλήθεια είναι ότι το απολαμβάνω!

Όλες αυτές τις μέρες έχω όσο χρόνο θέλω για να τον μοιραστώ με την οικογένεια μου, τρώμε όλοι μαζί εκτός από το Σαββατοκύριακο και τις καθημερινές, με τους γιούς μου παίζουμε επιτραπέζια, μαγειρεύουμε, μαστορεύουμε, ακούμε μουσική.
Το «Μένουμε στο Σπίτι» είναι απόλαυση!

Φυσικά εκτός από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές υπάρχουν και οι επαγγελματικές δραστηριότητες. Όπως οι περισσότερες επιχειρήσεις έτσι και η δική μας πλήττεται, όμως δεν το βάζω κάτω.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η κρίση φέρνει ευκαιρίες.

Οι συνεργάτες μου και εγώ συνεχίζουμε να δουλεύουμε σαν μια γροθιά ετοιμάζοντας την επόμενη μέρα.
Έχω κάνει πολλές επαφές με νέους συνεργάτες, έχουμε ολοκληρώσει Projects που είχαμε στο συρτάρι επειδή δεν είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου να τα ολοκληρώσουμε.
Κάθε μέρα επικοινωνώ με συνεργάτες, φίλους και πελάτες που ζητάνε τη βοήθειά μου για να προετοιμαστούν για τη δική τους επόμενη μέρα.
Φυσικά το μένουμε σπίτι σημαίνει και ελεύθερος προσωπικός χρόνος.
Στις μέρες της καραντίνας διάβασα βιβλία, κάνω καθημερινή γυμναστική, έχω παρακολουθήσει δεκάδες webinars και έχω διδάξει σε άλλα τόσα.
Η γνώση δεν σταματά ποτέ...!!!
Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους μας, ο κόσμος θα αλλάξει ριζικά.Πρέπει να επενδύσουμε στην εξωστρέφειά μας, το κράτος πρέπει να αποκτήσει κοινωνικό πρόσωπο, όχι μόνο για τις επίσημα ευπαθείς ομάδες αλλά για  ΟΛΟΥΣ. Τώρα ο καθένας μας θα έχει μεγαλύτερη ανάγκη τον άλλον. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δείξουμε την ανθρωπιά μας.Τώρα όσο ποτέ άλλοτε έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλο.Τώρα Πάμε Δυνατά… Είναι στη φύση μας!



Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...»: Μάκης Παπαδάτος : Δημοσιογράφος – Ιδρυτής της εταρείας Typografos.Gr #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION