Σάββατο 25 Απριλίου 2020

"Μαμά στις χούφτες μου έχω φυλάξει λίγο ήλιο!!!" Απίστευτη ήταν η συγκίνηση και τα νοήματα με την παράσταση ΝΟΥΡΑ τη φετινή θεατρική σεζόν !

             
Στο θέατρο Διάνα παρουσιαζόταν αυτή τη χρονιά,η εκπληκτική παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ». Η ηθική τελειότητα μοιάζει να είναι ο οδηγός στη ζωή του ενός ήρωα (Αλέξανδρος), αλλά δυστυχώς η ζωή πολλές φορές μας γεμίζει ψευδαισθήσεις προερχόμενες από το συλλογικό ασυνείδητο που δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε, και σε έναν τέτοιο σκόπελο σκοντάφτει ο Αλέξανδρος. Παράλληλα, οι κεντρικές ηρωίδες μας ( Μητέρα της Νούρα και η Νούρα) αποζητούν, όχι το δυτικό όνειρο όπως κάνουν οι μετανάστες, αλλά μία ανθρώπινη ζωή. Μια ζωή δίχως διώξεις, εγκλήματα και πολέμους. 
Όπως λέει, η Νούρα μας : «μαμά στις χούφτες μου έχω φυλάξει λίγο ήλιο». Αυτόν τον ήλιο αποζητούν!Στο έργο αυτό μας παρουσιάζεται μία διπλή Οδύσσεια: Του δυτικού ανθρώπου που τα έχει «όλα» και στέκεται θύμα αυτής της ιδανικής συνθήκης και των προσφύγων που, η ζωή τους μοιάζει το απόβλητο ενός συστήματος που δεν δείχνει στάλα συμπόνιας. 
Ταυτότητα παράστασης
Πρωτότυπο κείμενο: Βάσια Αργέντη 
Πρωτότυπη μουσική: Ανδρέας Καρανίκας 
Σκηνοθεσία: Βάσια Αργέντη 
Βοηθός Σκηνοθέτη: Νίκη Καρνάτσου 
Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιάννης Χαντέλης, Θεώνη Φύτρου, Δανάη Αλυσανδράτου 
Σκηνική Επιμέλεια: Βάσια Αργέντη 
Φωτογραφία: Άμπερ Ντόκου 
Σκηνικά: Art In Art 
Σχεδιασμός φωτισμών: Μανώλης Μπράτσης 
Παραγωγή : Art In Art 
Προβολή – Δημόσιες Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα 
Χορηγός επικοινωνίας : Sigma Media Group
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του #Action_Sigma_Webtv

https://actionsigmawebtv.com.gr/xorigoi/


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Μαμά στις χούφτες μου έχω φυλάξει λίγο ήλιο!!!" Απίστευτη ήταν η συγκίνηση και τα νοήματα με την παράσταση ΝΟΥΡΑ τη φετινή θεατρική σεζόν ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION