Τρίτη 14 Απριλίου 2020

« ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... » : Μαίρη Κολοτούρου : Γενική διευθύντρια της Typografos.Gr #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv

Τώρα που μένουμε σπίτι…
Είναι η πρώτη φορά που μας ζητούν να κάνουμε το καλό για όλους μας, κάνοντας… τίποτα! Ας μην γκρινιάζουμε λοιπόν! 
Θετικότητα και αισιοδοξία, και λίγη παραπάνω προσοχή στις διάφορες επαφές μας χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά!

Είναι ευκαιρία να δούμε τη ζωή μας αλλιώς...
Κατεβάσαμε ταχύτητες κι η πολυάσχολη καθημερινότητα διεκπεραιώνεται πια σε άλλους ρυθμούς.
Προσωπικά δεν με τρομάζει η απομάκρυνση απ΄ τη διασκέδαση και τα κοσμικά. Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν μου μοιάζει σαν φυλακή!

Ευχαριστιέμαι και χαίρομαι που μένω σπίτι με τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου. Είναι ίσως η πρώτη φορά που είμαστε εμείς ως γονείς τόσες πολλές ώρες με τα παιδιά μας κι είναι μια καλή ευκαιρία να ξανα-ανακαλύψουμε ο ένας τον άλλον, αλλά και να εξερευνήσουμε τις πτυχές του εαυτού μας. Αυτές που επιμελώς αποφεύγαμε. 
Άλλωστε, πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε, εκεί γύρω στα 16-17; Άλλαξαν πολλά από τότε, έτσι δεν είναι;
Τώρα που είμαι σπίτι λοιπόν….
Ευκαιρία για ξεκαθάρισμα, τα άχρηστα πράγματα που κρατάμε μήπως και χρειαστούν, μας μπλοκάρουν τελικά. Ότι δεν χρειάζομαι, θα πάει σε κάποιον άλλον που το χρειάζεται!
Ευκαιρία για δημιουργία! Το τι νοστιμιές βγάζει η κουζίνα μου… δεν περιγράφεται!!!
Ευκαιρία για ανάπαυση. Αυτό που είπα στην αρχή, κατέβασα ταχύτητες (υποχρεωτικά) και μου κάνει καλό. Σίγουρα με κάνει πιο δημιουργική, με πιο ήρεμη και ψύχραιμη σκέψη.

Χάρη στις σημερινές ψηφιακές ευκολίες, η δουλειά δεν σταματά ποτέ κι αυτό με κάνει διπλά χαρούμενη, γιατί αγαπώ τη δουλειά μου, είναι πηγή έμπνευσης για όλες τις πτυχές της ζωής μου και με ολοκληρώνει. Η https://typografos.gr/ είναι ένα κομμάτι του παζλ του εαυτού μου,που δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε καν αυτές τις μέρες που μένουμε σπίτι!

Ο πόλεμος αυτός κερδίζεται από τον καναπέ μας. Δεν μας ζητάνε και πολλά, θα κερδίσουμε όμως πολλαπλάσια!

Να είστε όλοι ΓΕΡΟΙ και ΥΓΙΕΙΣ!



Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office




  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: « ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... » : Μαίρη Κολοτούρου : Γενική διευθύντρια της Typografos.Gr #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION