Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

«ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...»: Μαίρη Κατσαπρίνη : Marketing Director στο Skywalker.gr #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv !

Και ξαφνικά έπρεπε να μείνω σπίτι, χωρίς να το έχω επιλέξει και συγχρόνως χωρίς να θέλω να το αντικρούσω, αφού πρόκειται για την υγεία, τη δική μου και των αγαπημένων μου.
Μα τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο, όσο νόμιζα αρχικά, αφού έχω αρκετό χρόνο για ενδοσκόπηση και δημιουργία αλλά και να πάρω αποφάσεις που γίνονται άμεσα πράξεις, χωρίς να περιμένω την εποχή μετά κορονοϊού. Η ζωή συνεχίζεται, δεν πατήσαμε pause. Συνεχίζονται οι σκέψεις, οι ανησυχίες, τα αισθήματα που όλα μαζί δοκιμάζουν την ψυχραιμία μου, την ευελιξία μου και την πίστη μου.
Έτσι #μένω_σπίτι, στο σπίτι μου που έφτιαξα με μεράκι αλλά τώρα έχω το χρόνο να το απολαύσω. Έχω χρόνο να το καθαρίσω χωρίς να βιάζομαι, να οργανώσω τη ντουλάπα μου, να φροντίσω τα φυτά μου, κάθε μέρα κι όχι μόνο το Σ/Κ, και να το διακοσμήσω έτσι ώστε να είναι λειτουργικό και γεμάτο θαλπωρή. Τώρα έχω την ευκαιρία να ξεκουραστώ, να ξυπνήσω χωρίς ξυπνητήρι, να κοιμηθώ αργά το βράδυ, να διαβάσω τα δύο βιβλία που βρίσκονται στο κομοδίνο μου εδώ και μήνες, να κάνω Pilates ό,τι ώρα θέλω, να πειραματιστώ με τη μαγειρική αλλά και τη διαίτα μου και προπάντων να αντιληφθώ τι ακριβώς μου λείπει και ποιοι άνθρωποι θέλουν να είναι κοντά μου.
Ζούμε την εποχή του διαδικτύου και της ψηφιακής τεχνολογίας που εκμηδενίζει τις αποστάσεις και έτσι μπορώ να επικοινωνώ καθημερινά με τους αγαπημένους μου μέσω video κλήσεων, χωρίς να χάνουμε το eye contact αλλά εξακολουθώ να ανυπομονώ για την ώρα που θα τους σφίξω στην αγκαλιά μου.
Σε αυτή την νέα εποχή θέλω να είμαι εναρμονισμένη και συγχρονισμένη. Για να αντεπεξέλθω καλύτερα, ξεκίνησα e-learning μαθήματα τυφλής δακτυλογράφησης κάτι που ήθελα από καιρό να κάνω και όλο ανέβαλα. Τώρα λοιπόν το κάνω!
Την επόμενη ημέρα, όταν ο κορωνοιός θα μας αποχαιρετά, εύχομαι οριστικά, θέλω να είμαι καλύτερος άνθρωπος χωρίς αναβολές σε τίποτα και κυρίως χωρίς να αναβάλλω συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δίνω υπόσχεση στον εαυτό μου να μη ξαναπώ τη φράση «άστο για άλλη φορά» και είμαι σίγουρη ότι θα την κρατήσω!


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...»: Μαίρη Κατσαπρίνη : Marketing Director στο Skywalker.gr #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION