Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

« ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... »: Ευαγγελία Λεπεσιώτη : Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια της Sigma Media Group #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv



Οι μέρες που περνάμε είναι δύσκολες και σίγουρα θέλει υπομονή για να περάσει το χρονικό διάστημα του μένουμε σπίτι. Η αλήθεια είναι ότι για μένα ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να κάτσω σπίτι τόσες μέρες. Κάθε ημέρα είχαμε υπέροχα ρεπορτάζ να καλύψουμε για το Action Sigma Webtv και απολαμβάναμε εξαιρετικά θεάματα αλλά και φροντίζαμε για μια πρότυπη ενημέρωση του κοινού!
Ξαφνικά ένιωσα ότι άλλαξε η καθημερινότητα μου...Έκατσα λοιπόν και σκέφτηκα και είδα την θετική πλευρά την όλης κατάστασης!
Μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ δημιουργικές ασχολίες να περάσω τον άπλετο ελεύθερο μου χρόνο ενώ παράλληλα έχω επιστρέψει στο πατρικό μου και ξαναείμαι με την οικογένεια μου. Το μεγαλύτερο δώρο από όλο αυτό για μένα είναι ο χρόνος που πλέον αφιερώνουμε στην οικογένεια μας. Οι συζητήσεις που κάνουμε,τα παιχνίδια που παίζουμε,οι ταινίες που βλέπουμε... Όλες αυτές οι μικρές στιγμές που πριν χανόντουσαν μέσα στην καθημερινότητα μας και τώρα αγαπώ. Επίσης κάθε μέρα διαβάζω βιβλία στην βεράντα απολαμβάνοντας την όμορφη παράλια ενώ τέλος φτιάχνω πολλές χορογραφίες. Λατρεύω τη μουσική και χάνομαι μαζί της αξιοποιώντας την δημιουργικά.
Και φυσικά με συνεχείς τηλεσυσκέψεις με την Πρόεδρο μας Σοφία Στάμου και τους υπόλοιπους συνεργάτες απ΄τη Sigma Media Group,προετοιμάζουμε τις εξορμήσεις στην Ελλάδα μας για το αγαπημένο και ξεχωριστό δικό μας Action In Greece.
Υπάρχουν πολλές ιδέες για να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά τις μέρες σου στο σπίτι. Μένουμε μέσα στο σπίτι όπως προτείνουν οι ειδικοί για το καλό όλων μας και υπομονή!
Θα περάσει...



Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: « ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... »: Ευαγγελία Λεπεσιώτη : Δημοσιογράφος-Παρουσιάστρια της Sigma Media Group #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION