Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

« ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... » : Sabrina Matola : Ερμηνεύτρια - Δημιουργός #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο "πολέμου" που πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιες οδηγίες,ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί στη μείωση κι εξαφάνιση του COVID19, του ιού που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα της καθημερινότητας μας, ταυτόχρονα όμως μας μαθαίνει πράγματα για τη ζωή, όπως για παράδειγμα πως είναι να πολεμάμε όλοι μαζί για έναν κοινό σκοπό, την δημόσια υγεία. 
Μένουμε στο σπίτι, φροντίζουμε τον εαυτό μας και προσπαθούμε να μη μας πάρει από κάτω η όλη κατάσταση. Η οικονομική ζημιά για μένα και για πολλούς ανθρώπους είναι ανεπανόρθωτη αυτή την περίοδο καθώς εμείς οι καλλιτέχνες δεν έχουμε τη δυνατότητα να εμφανιστουμε πλέον σε μουσικές σκηνές και διάφορες εκδηλώσεις. Παρ όλα αυτά η κατάσταση αυτή μου έδωσε κίνητρο να ασχοληθώ με τη σύνθεση νέων τραγουδιών. Η καθημερινότητα μου πλέον είναι αυτή, σωματική άσκηση, βόλτα με τα κατοικίδια μου, μουσικές δημιουργίες και zumba παρέα με τον σύντροφό μου. 

Είμαι άτομο που συνήθιζα να βγαίνω αρκετά αλλά δεν αφήνω τις καταστάσεις να με πάρουν από κάτω. Γιατί για μένα ένας άνθρωπος δείχνει τη δύναμη της ψυχής του σε δύσκολες καταστάσεις, όποιος λοιπόν βγεί "καλά" μέσα απ΄ αυτό το ψυχοφθόρο ταξίδι τότε είναι νικητής. 
Πιστεύω πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο θα μας επηρεάσει όλους όταν με το καλό τελειώσει όλο αυτό, αλλά κάθε πόλεμος σκοτώνει και οι μαχητές που επιβιώνουν πάνε μπροστά με κάθε κόστος. 
Έτσι λοιπόν πρέπει να νιώθουμε όλοι!
Δυνατοί και νικητές!


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: « ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... » : Sabrina Matola : Ερμηνεύτρια - Δημιουργός #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION