Κυριακή 26 Απριλίου 2020

«ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...» : Πηνελόπη Καχτίτση - Κατίς (καλλιτεχνικό) : Τραγουδίστρια-Στιχουργός-Ξεναγός #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv !

Το lock down βρήκε εμένα και τους μουσικούς με τους οποίους συνεργάζομαι (Νίκο Πιτλόγλου συνθέτη, Μάριο Καζά πιανίστα, Έλενα Κισσελίοβα βιολινίστρια, Μάίκ Καλαντζή μπασίστα, Κώστα Πολίτη Κιθαρίστα και Δημήτρη Κοτσίρη ντράμερ και τη χορογράφο Νίκη Μελεμενή και το μπαλέτο της ) σε πλήρη δράση ενόψει του προγραμματισμένου για τις 23 Μάρτη Live μας στο Hollywood Stage, το οποίο ακυρώθηκε όπως όλες οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις αυτό το διάστημα. Μεγάλο πλήγμα για τον καλλιτεχνικό χώρο!

Παράλληλα ακυρώθηκαν όλες οι κρατήσεις από τουριστικούς πράκτορες που με είχαν προσλάβει ως ξεναγό στα Κινεζικά - Γαλλικά - Ιταλικά - Αγγλικά στη φετινή εαρινή-καλοκαιρινή σεζόν, καθότι λόγω του κορωνοΪού απαγορεύονται οι μετακινήσεις παγκοσμίως. Αυτή θα ήταν η πρώτη μου σεζόν εργασίας, αφού μετά από σχεδόν 2 έτη σπουδών στη Σχολή Ξεναγών του Υπ.Τουρισμού έλαβα την άδεια άσκησης επαγγέλματος το Νοέμβρη 2019 και όπως καταλαβαίνετε η οικονομική απώλεια είναι πολύ μεγάλη, τόσο για μένα και τους συναδέλφους ξεναγούς, όσο και για τους τουριστικούς πράκτορες, τους συνοδούς, τους οδηγούς (πούλμαν-βαν-οχημάτων γενικώς), τους ξενοδόχους, εστιάτορες, τουριστικά μαγαζιά, ακτοπλοΪκές κι αεροπορικές εταιρείες και βέβαια για όλα τα μουσεία κι αρχαιολογικούς χώρους στη χώρα μας. 
Υποχρεωμένη λοιπόν λόγω του lock down να παύσω όλες μου τις δραστηριότητες, επιδόθηκα στο διάβασμα ξένης -αρχικά- ειδησεογραφίας και κατέληξα στο, ότι η πανδημία μέσω του κορωνοΪού είχε προσχεδιαστεί εδώ κι αρκετά χρόνια από την ομάδα Cabal (βορειο-Αμερικανοί Ελιτιστές με αρχηγούς Rotschild - Rockefeller - Kissinger και βασικό δράστη τους B.Gates, G.Soros κι άλλους) που σχεδιάζουν να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη πραγμάτων μέσω μίας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Στην προσπάθεια να πάρουν τον πολιτικό-οικονομικό έλεγχο  της κάθε χώρας, εξαγοράζουν τοπικούς πολιτικούς-επιχειρηματίες-δημοσιογράφους. Ενδείξεις για το ποιοί μπορεί να είναι αυτοί τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές άλλες χώρες, θα βρείτε ανάμεσα στα μέλη της Λέσχης Bilderberg. Στο ίδιο συμπέρασμα με εμένα διαπιστώνω ότι έχουν καταλήξει πάρα πολλοί συμπολίτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και το διαπιστώνω επικοινωνώντας μαζί τους καθημερινά κι είμαστε πλέον σε επαγρύπνηση για τα μέσα που επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν οι κυβερνώντες.
Πέραν από την έρευνά μου (και ό,ποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου γράψει στο inbox μου για να του στείλω στοιχεία) όλο αυτό το διάστημα έκανα τις ασκήσεις μου τεχνικής στο τραγούδι, μελετούσα τα κομμάτια μου ωδικώς και σκηνοθετικώς, προχώρησα με τη συγγραφή στίχων σε κάποια κομμάτια, μελέτησα πληροφορίες ιστορίας κι αρχαιολογίας για ορισμένους τόπους όπου είχα κληθεί να ξεναγήσω, μελέτησα χορογραφίες μέσα απ΄ τα εξ αποστάσεως  μαθήματα Theater Cabaret  και Lyrical Jazz,που η καθηγήτριά μου χορού Νίκη Μελεμενή μας προσέφερε (και συνεχίζει κάθε βδομάδα) μέσω Facebook  και  Instagram και τώρα πλέον είμαι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να κάνω στροφή καριέρας εγκαταλείποντας το επάγγελμα του ξεναγού, που πρόλαβα να ασκήσω από τα τέλη του 2019 ως τις 24 Ιανουαρίου 2020. 

Το μήνυμά μου για την επόμενη ημέρα (και για τώρα που μιλάμε) είναι να παρακολουθούμε πώς διαχειρίζονται την ασθένεια COVID 19 και την οικονομική κρίση η Ρωσία και η Κίνα (οι μόνες σίγουρες χώρες όπου αποκλείω ότι έχει πρόσβαση η Cabal  και δεν έχουν αναφέρει το εμβόλιο ως μέσο αντιμετώπισης και ο D.Trump (στο πλευρό του οποίου τάχθηκε ο R.Kennedy) και δρουν ανεξάρτητα από την Cabal, που ευτυχώς χάνει όλο και περισσότερο έδαφος χάρις σε έρευνες (ανεπηρέαστων και μη διεφθαρμένων) ιατρών αλλά και καθαρών (μη διεφθαρμένων) δημοσιογράφων σε πολλές χώρες. 

Όσο για τη δική μας κυβέρνηση, η ανάμειξη πολλών μελών της ΝΔ (αλλά και πολιτικών όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων) στη Λέσχη  Bilderberg με κάνει καχύποπτη για το τί σχέδιο ακολουθούν και παρατηρώ ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας χάνουν την εμπιστοσύνη τους και μετανιώνουν για την ψήφο τους... 


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...» : Πηνελόπη Καχτίτση - Κατίς (καλλιτεχνικό) : Τραγουδίστρια-Στιχουργός-Ξεναγός #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION