Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

« ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... » : Αλίκη Δανάλη Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv

Το ότι ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ δείχνει σεβασμό και αξιοπρέπεια. Σεβασμό στον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους φίλους μας και τους συνανθρώπους μας και κυρίως Σεβασμό στον πόνο τόσων ανθρώπων που έχασαν τους δικούς τους τόσο άδικα. Αξιοπρέπεια γιατί πλέον δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ώς μονάδα αλλά ώς σύνολο επιτέλους και οι άνθρωποι που μας εκπροσωπούν τόσο από πολιτικής άποψης αλλά και οι άνθρωποι που έχουν τη δύναμη μέσω των μέσων μαζικής επικοινωνίας να είναι οι πρώτοι που θα δώσουν το καλό παράδειγμα για τους κανόνες σωστής συμπεριφοράς σε τέτοιες κρίσιμες περιόδους.

Το σπίτι μας δεν είναι φυλακή… το σπίτι μας είναι καταφύγιο και έτσι πρέπει να αισθανόμαστε!

 Ότι είμαστε προστατευμένοι κι ότι η διαμονή μας μέσα σε αυτό είναι ένα μέτρο προστασίας προς τους συνανθρώπους μας.

Οι ώρες μπορούν να κυλήσουν δημιουργικά και από το σπίτι μας. Ευτυχώς υπάρχει η διαδικτυακή επικοινωνία που μόνο σε απομόνωση δεν μπορεί να μας κρατήσει (εάν το θέλουμε),υπάρχει χρόνος για έμπνευση, για να βρεθούμε στους οικείους μας πιο κοντά, για να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες προσωπικές και επαγγελματικές και κυρίως υπάρχει χρόνος για μια συζήτηση με τον εαυτό μας ώστε να δούμε παρελθόντα λάθη ή επιτυχίες και να επαναπροσδιορίσουμε την σχέση μας με τον χρόνο και τις πραγματικές μας ανάγκες. Ας το εκμεταλλευτούμε λοιπόν ώστε όταν επιστρέψουμε στην Αγία Ρουτίνα μας να προσδιορίσουμε ξανά τις προτεραιότητές μας.
Ας παραμείνουμε δυνατοί και ενωμένοι γεμάτοι υγεία και ελπίδα για μια Νέα Ανάσταση όπως αυτή η χρονική περίοδος επιτάσσει!


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: « ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... » : Αλίκη Δανάλη Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION