Τρίτη 21 Απριλίου 2020

«ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...»: Νανά Παπαδογεωργάκη : Δικηγόρος - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv !


ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΑΚΡΙΑ!
Ξαφνικά αναθεωρείς όλη σου τη ζωή και όλα όσα πίστευες ότι είναι σημαντικά. Σημαντικό έγινε πλέον μία χειρουργική μάσκα και ένα αντισηπτικό.
Σημαντικό είναι όμως να βγαίνεις από το σπίτι σου, να χαιρετάς ανθρώπους, να δίνεις και να παίρνεις αγκαλιές, να απολαμβάνεις ένα ποτήρι κρασί με φίλους, ένα καλό φαγητό και να εμπνέεσαι από αξιόλογους ανθρώπους, ώστε να δημιουργείς και εσύ όμορφα πράγματα γύρω σου.
Μου είναι πραγματικά δύσκολο να μη συναντώ άλλους ανθρώπους και κυρίως τους δικούς μου αγαπημένους ανθρώπους! Μου λείπει να βγαίνω έξω και να περπατώ ελεύθερα, να πηγαίνω ταξίδια. Γνωρίζω όμως ότι δεν θα είναι για πάντα έτσι. Αυτός είναι και ο λόγος που αντέχω αυτή την απομόνωση. Βοηθάω την Ελλάδα να τα καταφέρει και επικεντρώνομαι στο στόχο.
Τα τελευταία χρόνια αποθεώσαμε επώνυμους ανθρώπους, τραγουδιστές, ηθοποιούς και άλλους καλλιτέχνες για να φτάσουμε σήμερα – λόγω της δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε – να αναδείξουμε το μεγαλείο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας και να υποκλιθούμε στη προσφορά τους στην ανθρώπινη ζωή.
Αυτό το Πάσχα όμως καμία απόσταση δεν θα μας κρατήσει μακριά. Άλλωστε “love is travelling everywhere”. Μπορεί να μη κάνουμε χειραψίες, μπορεί να παίρνουμε τις αναγκαίες αποστάσεις, μπορεί να μη φάμε οικογενειακά για να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες, θα πρέπει σίγουρα να διατηρήσουμε για λίγο χρόνο ακόμα τη φυσική απόσταση, αλλά ένα είναι σίγουρο. Συντονιζόμαστε όλοι στην ίδια συχνότητα. Σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο από μακριά και επιλέγουμε να βγούμε πιο δυνατοί!
Οι φωτεινές μας στιγμές είναι όταν βλέπουμε ανθρώπους γύρω μας να βγαίνουν από τις ΜΕΘ, όταν ακούμε συνανθρώπους μας να διαθέτουν ιατροφαρμακευτικό υλικό στα Νοσοκομεία, όταν θυμόμαστε τη σημασία του να συνδέεσαι με τους ανθρώπους μέσω της τεχνολογίας και να συνειδητοποιείς ότι μία τέτοια κρίση δεν φέρνει ακριβώς κάτι καινούργιο στη ζωή μας, απλώς αποκαλύπτει αυτό που ήδη έχουμε μέσα μας, δηλ. την ανθρωπιά.
Στρώσαμε λοιπόν φέτος το πασχαλινό μας τραπέζι και το απολαύσαμε με όσους έχουμε κοντά μας, έχοντας συνέπεια στο στόχο μας με τη προσμονή ότι σύντομα θα βρεθούμε ξανά και θα τα έχουμε καταφέρει, όπως πραγματικά μας αξίζει.
Χρόνια πολλά,με δύναμη και με την ευχή να ανταμώσουμε σύντομα και όταν συναντηθούμε, μόνο χαμόγελα να κυριαρχούν γύρω μας!


Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «ΟΤΑΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ...»: Νανά Παπαδογεωργάκη : Δικηγόρος - Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια #ότανμένουμεσπίτι_actionsigmawebtv ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION